Elektronik Razer Basilisk V3 Pro 4999 TL

Fareye bağlı olarak minimal farklılıklar olur eğer düz ofis faresinden geçmiyorsanız.

Yani bir anda 10 kat fazla vurmaya başlamazsınız.

Yani kişisel bir beceri yoksa, efektif bir fark yaratmayacak anlaşılan... Cevap için teşekkürler. Mouse içn 5K'yı anca babası falan haybeden devletten para arpalayanlar verir...

Yani kişisel bir beceri yoksa, efektif bir fark yaratmayacak anlaşılan... Cevap için teşekkürler. Mouse içn 5K'yı anca babası falan haybeden devletten para arpalayanlar verir...
Yani tam olarak öyle değil aslında hobi ve zevk işi de var biraz.

İfadeler: G2D
2 tane Basilisk v2 kullandım ikisinde de orta tekerlek tuşu bozuldu. Onun haricinde çok memnundum ama orta tekerlek probleminden ötürü değiştirmek zorunda kaldım. Bu modelde düzeltilmediyse almayın derim. Pahalı da zira...

Ben de iki tane v2 eskittim, ikisinin de tekeri bozuldu. Şuan v3 kullanıyorum teker tamamen farklı ve daha iyi, henüz bir arıza yok ilk çıktığında almıştım kablolu modeli.

Ben de iki tane V2 eskittim, ikisinin de tekeri bozuldu. Şu an V3 kullanıyorum teker tamamen farklı ve daha iyi, henüz bir arıza yok ilk çıktığında almıştım kablolu modeli.

Bende kablolu olan V3 kullanıyorum ileride sıkıntı yapar mı ki acaba şöyle 3 sene götürsün yeter bana.

Aslında bu , corsair ironclaw ve logitech g502 eli büyük olanlar için daha uygun mouse lar. Eli büyük olmayan birisi için 2000 civarına da çok iyi mouse lar var.

ASUS ROG Keris orta tuşu kafasına göre takıldığı için garantiye verdik. Servis açmış bakmış, bir şeyi yok diye hiçbir şey yapmadan geri verdi.

Bugün gittik İtopya'dan teslim aldık.

Dedik madem öyle yeni bir mouse bakalım.
Showroom da bütün modelleri denedik.
Tutuşu malzeme kalitesi tuşları ağırlığı derken fiyatlarına hiç bakmadan birinciyi seçtik. Basilisk Pro.

Sonra fiyatını görünce Keris Keris mağazayı terkettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…