Razer BlackShark V2 HyperSpeed EQ ayarları uygulanmıyor

Windows'un bölge ayarını İngilizce (Birleşik Krallık) yapın ve bu şekilde Synapse'i tekrar kurun. Programı kurduktan sonra tekrardan bölgenizi Türkçe yapabilirsiniz:

Not: Synapse 4 her ne kadar daha kaliteli bir yazılım olsa da ben Synapse 3 öneririm, çünkü Synapse 4 bir süre sonra ayarları yine algılamıyor ve programı kapatıp açmak gerekiyor sürekli.

Üstte kulaklığın tam altına stereo ve THX spatial Audio var dahili geldiği için ayrı indirilmiyor.

Yeni mi aldınız hocam? Belki sorunlu denk gelmiş olabilir.

Yeni aldım evet. Ama sanki bugün bir anlığına EQ ayarları çalışıyor gibi geldi, sonra tekrar EQ ayarlarına bakayım deyince eski haline döndü. Bir de bu yazılımsal bir hata değil mi?

Synapse 3 kullanmak için bir sebep bulamadım ilk defa Razer ürünü kullanıyorum ve Synapse 4 çalışır diye düşündüm. Synapse 3 mü kullanmalıyım?

Yeni aldım evet. Ama sanki bugün bir anlığına EQ ayarları çalışıyor gibi geldi, sonra tekrar EQ ayarlarına bakayım deyince eski haline döndü. Bir de bu yazılımsal bir hata değil mi?

Yazılımsal bir hata ve Razer düzeltmemekte ısrarcı.

Synapse 3 kullanmak için bir sebep bulamadım ilk defa Razer ürünü kullanıyorum ve Synapse 4 çalışır diye düşündüm. Synapse 3 mü kullanmalıyım?

Size yazdığım yöntemi bir deneyin, o yöntemle Synapse 3 de Synapse 4 de sıkıntısız çalışması lazım ama dediğim gibi bir süre sonra Synapse 4 yine bozuluyor ve programı kapatıp açmak gerekiyor. En azından bende durum böyle, yine de siz bilirsiniz hocam, denemekten zarar gelmez.

Onu açtığım an hiçbir fark olmuyor.

Ne yapmak gerekli hocam?

Arkadaşın dediği gibi Synapse 3 yükleyin. Razer da böyle şeyler olabiliyor misal ben hiçbir klavyesini almam V4 serisi komple çift basma sorunları ile dolu. Kronik sorunlu.

Synapse 3 içinde aynı bölge ayarını yapmam gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…