Razer Blackshark v2 Pro 2023 vs Arctis Nova 7

JoeBlackk

Hectopat
Geçen haftalarda bir kulaklık bakınıyordum. Biraz araştırma sonucunda ROG Pelta aldım ancak mevcut kulaklığımla arasında almaya değecek bir fark olmadığı için iade ettim. Şimdi bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ancak ikisinin de artısı eksisi var, kullananlar yorum yaparsa tercih etmek kolaylaşır diye düşünüyorum. Alıp iade etmekle uğraşmak istemiyorum çünkü süreç uzuyor. İkisinin de benzer fiyatları var, Razer 500 lira fazlaya gelecek. Razer için menteşelerde kırılma çok yaşanmış, yoksa tercihim o olurdu aslında ama işte bu durum kafamı karıştırıyor. Nova 7 için belirgin bir problem yok gibi ama o da sanki biraz geride kalıyor Razer'den. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler yorumlar için.

Abi bu fiyatlardaki kulaklıklarda ahım şahım farklar yok. Sen neyi beğeniyorsan onu al. Hangisi seni daha rahat, daha güvenilir hissettirir? Ben Cloud 3W almak yerine HS80Max aldım, bağlantı kopyası yaşıyorum sürekli. 3K daha fazla para verdim bir de mesela. Güveneceğin ürün al sonrasını boşver. Pelta da güzel kulaklıktı bu arada. Pelta yerine Blackshark almak saçma olur.

BlackShark V2 Pro 2023 kırılma sorunlu asla önermiyorum. V2 HyperSpeed kullanıyorum Cloud 3'e göre, Arctis 9'a göre ses ve yön belirlemesi çok daha iyi ve konforlu kalıyor. Pelta ve Nova 7 benzer cihazlar, mikrofon ve müzik dinleme konusunda pelta daha başarılı.

Geçen haftalarda bir kulaklık bakınıyordum. Biraz araştırma sonucunda ROG pelta aldım ancak mevcut kulaklığımla arasında almaya değecek bir fark olmadığı için iade ettim. Şimdi bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum ancak ikisinin de artısı eksisi var, kullananlar yorum yaparsa tercih etmek kolaylaşır diye düşünüyorum. Alıp iade etmekle uğraşmak istemiyorum çünkü süreç uzuyor. İkisinin de benzer fiyatları var, Razer 500 lira fazlaya gelecek. Razer için menteşelerde kırılma çok yaşanmış, yoksa tercihim o olurdu aslında ama işte bu durum kafamı karıştırıyor. Nova 7 için belirgin bir problem yok gibi ama o da sanki biraz geride kalıyor Razer'den. Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler yorumlar için.

Pelta yerine BlackShark almak zaten saçmalık olur ses aralığı daha düşük kalitesi daha düşük Nova 7 ile neredeyse eş değer yani peltayı beğenmediysen bu iki kulaklığında mevcut kulaklığınla arasında almaya değecek fark yine olmayacak önerim hiçbirini almayıp kullandığın kulaklık ile devam etmen olur.

Teşekkürler cevaplar için, Pelta'yi aslında beğendim, güzel kulaklıktı ama para vermisken değecek bir şeye vereyim dedim. Blackshark'tan vazgeçtim öyleyse, Nova 7 deneyeyim, Pelta'yla farkları yazarım artık.

Aamacınız rekabetçi oyunlarda avantaj elde etmek ise Cloud 3S de bakabilirsiniz.
Ona baktım da hocam nadir de olsa film izlerken de kullanıyorum kulaklığı, bir de deri pad istemiyorum, kumaş kadar rahat hissettirmiyor.

Nova 7 aldım, 2 gündür kullanıyorum ve oldukça memnun kaldım. Bence sesler ve tasarım Pelta'dan daha iyi. Sonarla veya Dolby ile beraber daha da güzel sesler veriyor. Pelta'daki ses kısıklığı bunda yok, o açıdan da daha çok hoşuma gitti. Pelta- Nova 7 arasından benim tercihim Nova oldu açıkçası. Mikrofonu da gayet güzel, bir HS80 değil ama idare eder kedinlikle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı