Razer BlackShark V2 Pro, Corsair HS80 Max, SteelSeries Arctis Nova 7 deneyimlerim

Razer BlackShark V2 Pro, Corsair HS80 Max, SS Nova 7 bu üç kulaklığı da 1 hafta deneyimleme şansım oldu ve HS80 Max'da karar kıldım (hepsini yazılımlarıyla birlikte kullandım). Razer'ın müzik deneyimi berbattı, SS bir tık daha iyiydi fakat HS80 kadar değil. HS80'in Dolby Atmos desteği filmlerde mükemmel deneyim yaşatıyor, Sound ID özelliğiyle kişiselleştirme yapınca müzik deneyiminde de resmen baştan yaratıyor kulaklığı.

Müzik değişimlerinde, yüksek seslerde bariz olarak Razer'da çok fazla cızırtı oluyordu. SS'te nadiren de olsa cızırtı yaşadım (en sinir bozucu konu), HS80 de şaşırtıcı şekilde hiç yaşamadım.

Razer'ı direkt eliyorum bayağı kötüydü. Sağlamlık, malzeme kalitesi açısından da en sağlamı HS80 Max.

Sürücü konusunda HS80 50mm, SS 40mm sürücülere sahip. Desibel konusunda HS80 119 dB, SS 93 dB (yüksek ses seviyorsanız SS asla tatmin etmez). HS80 bassları SS'e kıyasla daha doygun (SS bassları özellikle çok cılız, EQ ile bile derinlik sınırlı. HS80 Max'ın bass dengesini çok beğendim).

Mikrofon konusunda 1. yine HS80 2. Razer 3. SS. HS80'in dezavantajı mikrofon takıp çıkarılamıyor veya saklanamıyor (Razer'da tak çıkar, SS'de saklanabiliyor). Yukarı kaldırınca kapalı, indirince açılıyor bu da hızlı kapat aç konusunda avantaj fakat Mic on, Mic off demesi kötü olmuş ses efekti koysalardı daha güzel olabilirdi. Bluetooth özelliği Razer hariç ikisinde de var.

Özet olarak sağlamlık, multimedia ses kalitesi, mikrofon konusunda HS80 Max hepsini es geçiyor yanına yaklaşamıyorlar bile fakat bu üçlüden hangisi FPS oyunlar için daha iyi bilmiyorum hiç test etmedim.

Sadece duyumlarıma göre V2 Pro'nun FPS konusunda başarılı olduğunu duymuştum fakat siz yine de uzak durun 6 ay içinde neredeyse herkesin elinde kalmış menteşe probleminden dolayı aldığınıza değmez, uğraşırsınız.

Razer mouse konusunda gerçekten çok başarılı fakat diğer ekipmanlarda tamamen ovarrated bence. FPS odaklıysanız HyperX, ASUS modellerini araştırmanızı öneririm.

Konfor konusunda SS ve HS80 berabere fakat HS80'in yastık gibi pedleri daha premium hissettiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…