Razer BlackShark V2 Pro dip ses

Exizy

Hectopat
Öncelikle selam dün bu kulaklığı aldım bir müzik ya da sesli bir şey açtıktan sonra sesten zaten duyulmuyor fakat sesi durdurunca arkada bir ses oluşuyor. Dönme ya da fıslama gibi. Bir süre sonra duruyor tekrar sesli bir şey başlatınca bu sorun geri geliyor devam ettirdikçe sesi de aynı şekil devam ediyor bu bir arıza mıdır yoksa bu modelde olan bir sorun mu? Aydınlatın teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam dün bu kulaklığı aldım bir müzik ya da sesli bir şey açtıktan sonra sesten zaten duyulmuyor fakat sesi durdurunca arkada bir ses oluşuyor. Dönme ya da fıslama gibi. Bir süre sonra duruyor tekrar sesli bir şey başlatınca bu sorun geri geliyor devam ettirdikçe sesi de aynı şekil devam ediyor bu bir arıza mıdır yoksa bu modelde olan bir sorun mu? Aydınlatın teşekkür.

Senin aldığın wrelless ben bunun kablolu olan modelini aldım sesi çok az geliyordu ses ayrıntısına diyecek bir şey yok FPS oyunlarında rakibin açık adresini veriyor ama sesi çok az olduğu için iade ettim ayrıca ses izolasyonu çok zayıf dış sesi direk içeri veriyor onun dışında dip ses yoktu belki kablosuz modelinde olabilir.

Senin aldığın wrelless ben bunun kablolu olan modelini aldım sesi çok az geliyordu ses ayrıntısına diyecek bir şey yok FPS oyunlarında rakibin açık adresini veriyor ama sesi çok az olduğu için iade ettim ayrıca ses izolasyonu çok zayıf dış sesi direk içeri veriyor onun dışında dip ses yoktu belki kablosuz modelinde olabilir.
hocam bu dip ses mevzusu garantiye girer mi daha 1 2 gün önce aldım çünkü rahatsız ediyor bu bütçelerdeki bi kulaklıkta olması açıkcası

hocam bu dip ses mevzusu garantiye girer mi daha 1 2 gün önce aldım çünkü rahatsız ediyor bu bütçelerdeki bi kulaklıkta olması açıkcası

Hocam bu dip ses mevzusu garantiye girer mi daha 1 2 gün önce aldım çünkü rahatsız ediyor bu bütçelerdeki bir kulaklıkta olması açıkçası.

Hangi siteden aldınız ben Amazon'dan başka siteden alışveriş yapmıyorum iade alıyor her zaman açılmış ürün olsa bile alır siz daha önce bunu kullanan birine sorun belki bir ayarı vardır, olmazsa iade deneyin en son garantiye yollayın oda olmazsa artık sarı sitede sıfır diye satın 😄 ama anlamsız bir şekilde binlerce kişi bu kulaklıklardan almış ve hepsi memnun herhalde bize denk gelenler kötü ya da kimse bir şey bilmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı