NecipBaysag
Hectopat
Daha fazla
Hocam kısaca şöyle diyim Razer diğer kullandıklarım arasında hem kalite hem ses hem şarj hem konfor olarak aldıklarımın en iyisi. Bu şekilde sebepli ve puanlamalı şekilde nedenini de yazayım.Merhaba, acil alırsanız şuan 3.500 ama stok 5 tane kaldı çünkü birini ben aldım
Razer Blackshark V2 Pro (Playstation) - PS5 için kablosuz konsol e-spor kulaklığı (TriForce 50mm sürücü, HyperSpeed Wireless, FPS ses profili, çıkarılabilir HyperClear mikrofon) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Blackshark V2 Pro (Playstation) - PS5 için kablosuz konsol e-spor kulaklığı (TriForce 50mm sürücü, HyperSpeed Wireless, FPS ses profili, çıkarılabilir HyperClear mikrofon) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Blackshark v2 pro deneyiminizi hocam. Diğer kullandığınız kulaklıklara kıyaslayarak mümkünse. Teşekkürler hocam.
Steelseries Arctis 1 Wireless;
Ses: 8,5/10
Mikrofon: 8/10 (Yazılımsal gürültü engellemesi olduğu için arada sıkıntı oluyodu arkadaşlarım sesimin kötü geldiğini söylerdi arada)
Kalite: 7/10
Yazılım: 9,5/10
Batarya: Ortalama 1-1,5 hafta falan (Günde max 5-6 saat kullanım)
Servis: 3/10 (En azından benim yaşadığım şekilde tüketici hakem heyetine kadar başvurdum kazandım ama yinede tam olarak hakkımı alamadım)
Logitech G Pro X SE Kablolu;
Ses: 7-9/10 (Ekolayzır ve harici ses kartı olmasa çok kötü ama ses kartını kullanırsan da basslar muazzam titretiyor)
Mikrofon: 9/10 (gayet güzeldi fakat ses kartı olmadan çalışmazdı)
Kalite: 10/10 (sadece kablosu o kadar inceydi ki kullanabilirim dedikten sonra pişman oldum bir yere takılsa zorlanmadan kopacak gibi)
Yazılım: 6,5 (Gelişmesi lazım çok boş ve 7.1 açınca sesler boğuklaşıyo o yüzden 7.1 kapalı halde ekolayzır ile düzgün oluyo)
Servis: Servis deneyimim olmadı ama iyidir heralde Logitech yani
Razer Blackshark V2 Pro 2024 PS;
Ses: 9,5/10 (Basslar sadece titretiyor diyecek kadar var Logitech kadar güçlü değil ama ses kalitesi netliği basların yumuşaklığı çok iyidir ve son seste hiç cızırtı dahi yok)
Mikrofon: 9/10 (Bunda puan kırmam gürültü engelleme özelliği olmaması fakat nvidia broadcast ile çözülüyor aşırı iyi oluyor ve 2,4Ghz olamdan mic çalışmıyor onun dışında süperkardioid mikrofon olduğu için kristal netliğinde bütün sesleri algılar neredeyse yayın yapmalık)
Kalite: 9/10 (kabloları kalın ve örgü genel yapısı kasası premium ve özellikle sevdiğim kısmı pedlerin içi bile süngerli rahat baya diğerlerinde bu akdar rahat olamıştım. şuanlık sıkıntı yok ama herkesin dediği gibi hoparlor menteşeleri kalın bi tel şeklinde gelecekte bişi olur mu bilmem ama düzgün kullanmayla olacağını sanmam)
Yazılım: PS odaklı olduğu için sadece mobil uygulamasından ayar yapılabiliyo ama temel ayarlar var mikrofon ve hoparlor ayrı ayrı ekolayzır pil tasarrufu gecikme için oyun modu vs var o kadar. Birde PS odaklı yanlış anlaşılmasın ben pc de alıyorum bu sesi mikrofon kalitesini PS de sadece ek olarak PS in kendi 3d ses özelliğini aktif ediyor o kadar yoksa bluetooth ve type c olan her yerde çalışıyor)
Batarya: 10/10 (Bazen ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum belki 2-2,5 haftadır takmıyorum şarja bitmiyor aw şarjı günde max 5-6 saat kullanım ile)