Arkadaşlar herkese iyi günler, ben kendim için oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve iki model arasında kaldım. Yeni üyeyim başka bir kanalın adını vermek doğru mu bilmiyorum ama bir kanaldan iki kulaklığın da videosunu izledim, şimdi ürünlerin linklerimi bırakacağım.
1.ürün:
Videodaki kişinin söylediğine göre genel olarak olumlu ama mikrofon kalitesini ben çok beğenemedim ya da bana öyle geldi, ekstra olarak FPS oyunlarında rakibin ne kadar uzakta olduğunu yansıtmada iyi olmadığını söyledi, bu konuda biraz şüphelendim çünkü fazlasıyla FPS oyunu oynayan birisiyim.
2.ürün:
m.n11.com
Bu üründe şöyle bir şey var daha uygun fiyatlı ve öneren de çok ama önermeyen de çok ikisi arasında kaldım.
Sizin fikirlerinizi ve varsa başka kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Mümkünse kablosuz olursa daha iyi olur, teşekkürler.
1.ürün:
Videodaki kişinin söylediğine göre genel olarak olumlu ama mikrofon kalitesini ben çok beğenemedim ya da bana öyle geldi, ekstra olarak FPS oyunlarında rakibin ne kadar uzakta olduğunu yansıtmada iyi olmadığını söyledi, bu konuda biraz şüphelendim çünkü fazlasıyla FPS oyunu oynayan birisiyim.
2.ürün:
Steelseries Arctis 3 2019 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Arctis 3 2019 7.1 Surround Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Sizin fikirlerinizi ve varsa başka kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Mümkünse kablosuz olursa daha iyi olur, teşekkürler.