Razer BlackShark V2 Pro vs SteelSeries Arctis 7+ vs SteelSeries Arctis Nova 7

carcosa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi bayramlar. Kablosuz kulaklık almak istiyorum ancak hangisini almam gerektiği konusunda çok kararsız kaldım. Genelde Single Player oyunlar oynuyorum, Valorant-CS tarzı rekabetçi oyunları oynamıyorum o sebeple ses kasma vs. gibi bir amacım yok. İsteğim oyun oynarken veya film izlerken kaliteli bir ses almak ve kulaklığın rahatlığı.
Biraz araştırma yaptım ve bu üç model genel olarak çok önerilmiş:
  • Razer BlackShark V2 Pro.
  • SteelSeries Arctis 7+
  • SteelSeries Arctis Nova 7
Siz ne düşünüyorsunuz? Hangi modeli almalıyım ya da başka bir öneriniz var mı? Teşekkürler.

Nova 7 kullanıyorum çok memnunum şarjı 10 gün falan götürüyor beni genel olarak Steel ecosystem kullanıyorum çok memnunum CS2 de falan bayağı iyi ses kastırıyor.

Ben de Arctis 7+ ve Nova 7 arasında kaldım. Hangisini tercih ettin?

Kanka bildiğim kadarıyla onlar PS ile uyumlu ve renk farkı var bende ikisi arasında kaldım. Sonra direkt Nova7 aldım ben denizciyim yurt dışından direkt kulaklık aldım Apex 5 blue SW klavye aldım ARGB pad aldım bir de mouse aldım Rival 650 hepsini alıp çıktım direkt bir de mikrofonu kötü falan diyorlar alakası yok yayın yapıyorsan gayet net anlaşılır ses veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…