Ben büyük bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Zaten Synapse çok problemli bir yazılım. Ben onun yerine ekolayzır ayarı için SteelSeries GG yazılımını kullanıyorum. Synapse içinden birkaç ayar yapılabiliyor ama farklı programlarla da (örneğin SteelSeries GG) yapılabilir herhalde. Kullanmadığım için araştırmadım. Bir tek ilk açılışta kulaklığı tanıtmak için gerekli olabilir ondan da emin değilim. Synapse'ın zorunlu olduğunu sanmıyorum. Eksikliğini hissedeceğinizi de sanmıyorum.
Hocam deneme şansınız oldu mu ? Windows Xbox app store içerisinde galiba steel series için app bulunuyormuş. Ondan bazı ayarlar yapılabiliyor gibi gördüm ben ama tabi bu xbox versiyonu için geçerli olabilir.
Hocam deneme şansınız oldu mu? Windows Xbox App Store içerisinde galiba SteelSeries için App bulunuyormuş. Ondan bazı ayarlar yapılabiliyor gibi gördüm ben ama tabii bu Xbox versiyonu için geçerli olabilir.
Yazılım çalışmıyor hocam, kulaklığı görmüyor. Yazılıma çok gerek var mı bilemedim. Zaten sorunlu bir yazılım. Bence bu fiyata bu kulaklık güzel, sadece biraz ağır gibi emin olamadım.
Hocam deneme şansınız oldu mu ? Windows Xbox app store içerisinde galiba steel series için app bulunuyormuş. Ondan bazı ayarlar yapılabiliyor gibi gördüm ben ama tabi bu xbox versiyonu için geçerli olabilir.
ben iade ettim hocam kulaklığı, yazılımın çalışmaması ve kulağıma anlamsız basınç yapması nedeniyle pek alışamadım. birde kronik menteşe sorunu varmış iyice soğudum. onun yerine asus rog pelta aldım