İnceleme Razer BlackShark V2 Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aliexpress üzerinden yedek ve daha yüksek padlerim geldi:
Gayet iyiler ve diğerine göre cildimi daha az rahatsız ediyor (cildim hassastır bu konuda ve bu orjinaline göre çok iyi). Gözlükle de sorunsuz kullanılıyor. Bir de kulaklığın kavraması gevşek iken bu uzun padler ile daha dengeli bir kavrama oldu. Uzun vadede ve uzun oyun seansındaki durumu eklerim:

Eski padi çıkarmak için SIM kart iğnesinin kalın arka kısmını kullandım. Bu videodaki gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha uzun pedler kulağı büyük yada geniş olanlar için mantıklıymış peki izolasyon ve terleme konusunda fark var mı?
Yarım saat oluyor takalı. Birkaç güne uzun süredeki etkisi ve izolasyon konusunda daha net yargıya varabilirim. Müzikte malzeme farklılığı ve sürücülere mesafem arttığından sanırım bass kaybı oldu. Şu EQ ayarında bass frekansları arttırarak dengeledim:

Youtube Music kullanıyorum, en yüksek kalite seçili ve bazı şarkılar zaten bass boosted. Onlarda bu basslı EQ sesi bozuyor. Orjinaliyle oynanmamış şarkılarda işe yarıyor gibi.
Denediğim şarkılar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Bass ağırlıklı EQ ile bozulan şarkılar:
Son seste dinledim.
Daha uzun pedler kulağı büyük yada geniş olanlar için mantıklıymış peki izolasyon ve terleme konusunda fark var mı?
Ses izolasyonu zayıf, telefonumun mesaj sesini vs. rahatlıkla duyabiliyorum oyunda iken. Orjinal pade göre daha rahat ve daha iyi hava alıyor. Yani daha az terletiyor.
Bu arada yeni pad kullanırken kulağın ile kulaklık arasında mesafe arttığından sesi normalden bir tık daha fazla açıyorum. Ekstra bass için EQ yapmaya gerek yok. Önceden paylaştığım üzere fazladan bass için EQ şarkıları bozabiliyor. Onun yerine sesi bir tık daha fazla açıyorum.

Son düzenleme:
Peki, kablo takınca kalite farkını hissettiniz mi öyle bir şey denediniz mi kablosuza göre?
Değişmiyor, değişmez de. USB kablo ile ses alınmıyor. Sadece şarj ve firmware update için işe yarıyor USB kablo. Kablo takılı iken wireless adaptörü çıkardım PC'den, bağlantı ve ses gitti.
Teknik değerler:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…