İnceleme Razer Blackshark V2 Special Edition

V2 X de çıkıyor o kod. V2 de zaten gerek yok çünkü THX direk destekli sen yazılımı yüklüyorsun oradan açıyorsun.
Anladım hocam teşekkürler kulaklığı takınca direk yazılımın kurulum ekranı geldi kuruyorum şimdi bakalım nasıl.
 
Hocam V2 X olan giriş modeli. Razer da X olanlar hep giriş modeller. V2 ben kullanıyorum gayet iyi. Daha önce Logitech kullandım hiç memnun kalmadım boğuk sesi vardı. Basslar çok boğuktu. V2 temiz ve iyi ses veriyor. Ancak müzik için zaten stereo dinlemen lazım yani THX veya 7.1 ses ile dinlersen hepsinde kötü olur. Kapatıp stereo dinleyeceksin.

Ben ekipmanları hep aynı marka aldım neden dersen. Mouse Logitech. Hadi Logitech programı kur arka planda çalışıyor klavye Razer hop arka planda Razer programı kulaklık SteelSeries hooop arka planda SteelSeries programı derken hepsi arka planda çalışıyor ve bence bu aşırı fazla tüketim ve gecikme.

En iyisi bir markada toplamak. Tek program mis gibi. Ben Razer ürünlerini aldım. BlackShark v2, Basilisk V3 ve Ornata v3.

Logitech düşündüm ama hayatımda görüp görebileceğim en kötü klavye tasarımları zevksiz ve aşırı pahalı.

SteelSeries'de olabilirdi. Ama Razer bana göre iyi. Ben memnunum. Corsair hiç kullanmadım güç kaynağı çok kaliteli bir onu biliyorum.
 
THX'i sadece ben mi beğendim bilmiyorum ama oyun olsun müzik olsun her ses detayını ayrı ayrı hissettiriyor. V2 SE modeli çok hoşuma gitti konforu ses kalitesi vs gayet yeterli. Pubg Mobile'de denedim ilk başta silah sesleri falan çok ince geliyordu oyun içerisinden ses kalitesini aşırı yüksekten yükseğe aldım Razer yazılımından da bir iki ayar ile tüm sesler süper oldu karakterin salladığı yumruğun bile rüzgarını hissediyorum Tek sıkıntı ayak seslerinde rakip takım ve takım arkadaşı ayrımını yapamıyorum bazen.
 

Bende beğendim THX bana göre dtx 2.0'dan çok çok daha iyi.

Ses biraz da kişisel bir şey yani herkesin zevki kulağı da bir başka çok böyle net konuşulmuyor.
Aynı şey monitörler için de geçerli herkesin göz zevki bir başka oluyor mesela.
 
Öyle tabi hocam ben beğendim beğenmeyene de saygı duyarım herkes istediği kaliteyi bir şekilde alsın önemli olan o.
 
Nisan'da almıştım bozuk olduğunu fark ettim 2630 TL para iademi aldım şimdi üretimi durdu kronik olduğundan mı durdu bilmiyorum ama çok üzüldüm bu duruma Cloud 3 almayı düşünüyorum şimdilik hayal kırıklığı oldu benim için.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…