Razer BlackShark V2 Special nasıldır?

Overpriced bir ürün olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle kötü değil ancak fiyatını haketmiyor.

Bu fiyata kötü mü? Çok araştırdım ve bu fiyata bunu bulabildim. Üstü zaten premimum. Oda bayağı pahalı.

2500 liraya HS80 3000 liraya Nova 3 almak varken 3300 lira bu kulaklık için çok bence.

Nova 3 alacaktım. Lakin müzik dinleme performansı. Çok kötü olduğu için bunu tercih etim. Birde kronik cızırtı sesi var bide tabi.
Kronik bir sorunu yok diye biliyorum ben. Müzik performansı konusunda da bilgim yok. Dediğim gibi kulaklık kötü değil zaten. Overpriced sadece.

Kronik bir sorunu yok diye biliyorum ben. Müzik performansı konusunda da bilgim yok. Dediğim gibi kulaklık kötü değil zaten. Overpriced sadece.
Sorun değil 500TL fazla vermekten. Müzikte tatmin etsin yeter. Zaten evde 300TL kulaklık var. Bana mükemmel gelecektir zatende. Evdeki kulaklık gibi ses vermesin yeter.

Onu iptal edip nova 3 aldım. İnş pişman olmam. Amazona güvenerek aldım tabi. Geri iadede sorun çıkarmadıları için.

3300TL etmez, maksimum ederi 2800TL'dir. Ben aldım memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…