hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #11 Serush dedi: Hocam mikrofon kalitesi nasıl? FM Radio sesi gibi iletiyor diye duydum. Arkadaşımda THX SE var. Onun sesi de biraz FM Radio sesi gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesi benim hoşuma gidiyor net veriyor sesi, ayarları var zaten.
Serush dedi: Hocam mikrofon kalitesi nasıl? FM Radio sesi gibi iletiyor diye duydum. Arkadaşımda THX SE var. Onun sesi de biraz FM Radio sesi gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesi benim hoşuma gidiyor net veriyor sesi, ayarları var zaten.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.312 Makaleler 2 Çözümler 23 12 Ekim 2023 #12 Serush dedi: Hocam mikrofon kalitesi nasıl? FM radio sesi gibi iletiyor diye duydum. Arkadaşımda THX SE var. Onun sesi de biraz FM radio sesi gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Bende de var o model. Sesim gayet normal net gidiyor.
Serush dedi: Hocam mikrofon kalitesi nasıl? FM radio sesi gibi iletiyor diye duydum. Arkadaşımda THX SE var. Onun sesi de biraz FM radio sesi gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Bende de var o model. Sesim gayet normal net gidiyor.
E efetutorial Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Başakşehir/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Ryzen 5 5600 Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC) SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s Kasa: THERMALTAKE S200 TG İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA Klavye: Darmoshark K8 Mouse: Razer Deathadder V2 Pro Kulaklık: Razer BlackShark V2 Mikrofon: HyperX Quadcast Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #13 hypxness dedi: Rahatlık olarak da çok iyi derim ben, kulağında olduğunu hissetmiyorsun. 2 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende uzun süredir kullanıyorum, eskiden rahat geliyordu bi şeyler oldu rahat gelmemeye başladı anlamadım bende.
hypxness dedi: Rahatlık olarak da çok iyi derim ben, kulağında olduğunu hissetmiyorsun. 2 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende uzun süredir kullanıyorum, eskiden rahat geliyordu bi şeyler oldu rahat gelmemeye başladı anlamadım bende.
berkaykygsz Decapat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #14 Bitmiş ya kaçırdık tamda indirim beklediğim bir kulaklıktı lappelduvide dedi: Beyler Teknosa personeliyim almak isteyen olursa ulaşsın yardımcı olmaya çalışırım stok bulabilirsem. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olma şansın varmı stoklarda varmı. Bakabiliyormusun
Bitmiş ya kaçırdık tamda indirim beklediğim bir kulaklıktı lappelduvide dedi: Beyler Teknosa personeliyim almak isteyen olursa ulaşsın yardımcı olmaya çalışırım stok bulabilirsem. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olma şansın varmı stoklarda varmı. Bakabiliyormusun
L lappelduvide Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 246 12 Ekim 2023 #15 @berkaykygsz @Serush mesaim 1'de başlıyor o saatten sonra bakar yazarım isterseniz DC ekleyin oradan iletişime geçelim durgunke #8102
@berkaykygsz @Serush mesaim 1'de başlıyor o saatten sonra bakar yazarım isterseniz DC ekleyin oradan iletişime geçelim durgunke #8102
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #16 efetutorial dedi: Bende uzun süredir kullanıyorum, eskiden rahat geliyordu bi şeyler oldu rahat gelmemeye başladı anlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Garip olmuş, kullandıkça padler yıpranmıştır belki de.
efetutorial dedi: Bende uzun süredir kullanıyorum, eskiden rahat geliyordu bi şeyler oldu rahat gelmemeye başladı anlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Garip olmuş, kullandıkça padler yıpranmıştır belki de.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.312 Makaleler 2 Çözümler 23 12 Ekim 2023 #17 efetutorial dedi: Bende uzun süredir kullanıyorum, eskiden rahat geliyordu bir şeyler oldu rahat gelmemeye başladı anlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Padleri yıkadınız mı?
efetutorial dedi: Bende uzun süredir kullanıyorum, eskiden rahat geliyordu bir şeyler oldu rahat gelmemeye başladı anlamadım bende. Genişletmek için tıkla... Padleri yıkadınız mı?
E efetutorial Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Başakşehir/İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Ryzen 5 5600 Gpu: RTX 4060 Tİ 8 GB Ram: G.Skill RipjawsV 3x8 3600 MHz Anakart: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 4400Mhz (OC) SSD: MLD M700 1TB 7000MB-5500MB/s Kasa: THERMALTAKE S200 TG İşlemci soğutucu: ID-COOLING SE-214-XT Monitor: PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA Klavye: Darmoshark K8 Mouse: Razer Deathadder V2 Pro Kulaklık: Razer BlackShark V2 Mikrofon: HyperX Quadcast Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #18 510095 dedi: Padleri yıkadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yıkamadım padlerle alakalı değil kulağıma oturmuyor gibi geliyor artık, nasıl ayarlarsan ayarlayayım.
510095 dedi: Padleri yıkadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yıkamadım padlerle alakalı değil kulağıma oturmuyor gibi geliyor artık, nasıl ayarlarsan ayarlayayım.