K Kaanabisi_GS Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 150 14 Temmuz 2022 #1 Merhaba ben Razer BlackShark V2 aldım fakat Valorant da THX açınca ses bozuluyor bayağı kötü geliyor çözümünü bilen yazarsa çok sevinirim. Bir de Valorant için EQ ayarını bilen yazabilir mi?
Merhaba ben Razer BlackShark V2 aldım fakat Valorant da THX açınca ses bozuluyor bayağı kötü geliyor çözümünü bilen yazarsa çok sevinirim. Bir de Valorant için EQ ayarını bilen yazabilir mi?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 14 Temmuz 2022 #2 Kaanabisi_GS dedi: Merhaba ben Razer BlackShark V2 aldım fakat Valorant da THX açınca ses bozuluyor bayağı kötü geliyor çözümünü bilen yazarsa çok sevinirim. Bir de Valorant için EQ ayarını bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... THX açınca valorantı hangi moda alıyor?
Kaanabisi_GS dedi: Merhaba ben Razer BlackShark V2 aldım fakat Valorant da THX açınca ses bozuluyor bayağı kötü geliyor çözümünü bilen yazarsa çok sevinirim. Bir de Valorant için EQ ayarını bilen yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... THX açınca valorantı hangi moda alıyor?
K Kaanabisi_GS Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 150 14 Temmuz 2022 #3 BerzerkFrost dedi: THX açınca Valorant'ı hangi moda alıyor? Eki Görüntüle 1450715 Genişletmek için tıkla... THX competitive.
BerzerkFrost dedi: THX açınca Valorant'ı hangi moda alıyor? Eki Görüntüle 1450715 Genişletmek için tıkla... THX competitive.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 14 Temmuz 2022 #4 Kaanabisi_GS dedi: THX competitive. Genişletmek için tıkla... Competitive modu sesi biraz tizleştirerek ayak seslerinin daha iyi duyulmasını sağlıyor. Kendi kullandığım kulaklıkta ses kalitesinde sorun olmuyor.
Kaanabisi_GS dedi: THX competitive. Genişletmek için tıkla... Competitive modu sesi biraz tizleştirerek ayak seslerinin daha iyi duyulmasını sağlıyor. Kendi kullandığım kulaklıkta ses kalitesinde sorun olmuyor.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #5 Auto moduna alıp deneyin bir de.
KylooRen Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #6 Hocam benim sana önerim THX kapayıp default sesiyle oynaman. THX çok kafa karıştırıyor.
P ProGamerBest Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 183 15 Temmuz 2022 #7 BerzerkFrost dedi: THX açınca valorantı hangi moda alıyor? Eki Görüntüle 1450715 Genişletmek için tıkla... hocam rust valo ve cs oynuyorum performansı nasıl kulaklığın ? ben de almayı düşünüyorum
BerzerkFrost dedi: THX açınca valorantı hangi moda alıyor? Eki Görüntüle 1450715 Genişletmek için tıkla... hocam rust valo ve cs oynuyorum performansı nasıl kulaklığın ? ben de almayı düşünüyorum
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 15 Temmuz 2022 #8 ProGamerBest dedi: hocam rust valo ve cs oynuyorum performansı nasıl kulaklığın ? ben de almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Valorant oynamıyorum ona yorum yapamıcam. Genelde R6s ve Rust oynuyorum ikisinde de çok iyi, ses yönünü anında tespit edebiliyorsun.
ProGamerBest dedi: hocam rust valo ve cs oynuyorum performansı nasıl kulaklığın ? ben de almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Valorant oynamıyorum ona yorum yapamıcam. Genelde R6s ve Rust oynuyorum ikisinde de çok iyi, ses yönünü anında tespit edebiliyorsun.
K Kaanabisi_GS Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 150 15 Temmuz 2022 #9 ProGamerBest dedi: Hocam Rust Valorant ve CS oynuyorum performansı nasıl kulaklığın? Ben de almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öncellikle çok rahat ve kullanışlı oyununuza özel EQ ayarını yaparsanız muhteşem şekilde ses kasabilirsiniz kesinlikle öneririm. BerzerkFrost dedi: Valorant oynamıyorum ona yorum yapamayacağım. Genelde r6s ve Rust oynuyorum ikisinde de çok iyi, ses yönünü anında tespit edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz THX kullanıyor musunuz? Son düzenleme: 15 Temmuz 2022
ProGamerBest dedi: Hocam Rust Valorant ve CS oynuyorum performansı nasıl kulaklığın? Ben de almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Öncellikle çok rahat ve kullanışlı oyununuza özel EQ ayarını yaparsanız muhteşem şekilde ses kasabilirsiniz kesinlikle öneririm. BerzerkFrost dedi: Valorant oynamıyorum ona yorum yapamayacağım. Genelde r6s ve Rust oynuyorum ikisinde de çok iyi, ses yönünü anında tespit edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz THX kullanıyor musunuz?
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 16 Temmuz 2022 #10 Kaanabisi_GS dedi: Hocam peki siz THX kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Genelde rekabetçi oyunlarda kullanıyorum. Hikaye tabanlı oyunlarda ses kartını kullanıyorum.
Kaanabisi_GS dedi: Hocam peki siz THX kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Genelde rekabetçi oyunlarda kullanıyorum. Hikaye tabanlı oyunlarda ses kartını kullanıyorum.