Razer blackshark V2 X alınır mı?

700 TL verip kablosu plastik olacak ve kablosu bozulacak? 200 TL'lik kulaklıklarda bile plastik kullanmıyorlar.

HS 60'ın kablosu hiç çıkarılamıyor diye biliyorum. Arctis 3 ünkini kazara kırsa geri dönüşü var fakat HS60'ta pek gözükmüyor.
 
HS 60'ın kablosu hiç çıkarılamıyor diye biliyorum. Arctis 3 ünkini kazara kırsa geri dönüşü var fakat HS60'ta pek gözükmüyor.
En kötü garantiye verir ayrıca Corsair HS60 Pro'nun kablosunun bozulma riski hayli ve hayli düşük.
 
Mesajımın neresinde "her 50mm sürücüsü olan kulaklık, 40 mm kulaklıktan iyidir" yazıyor? Arctis 3 önermem. Kablosu plastik ve sürücü boyutu küçük. Arctis 7'nin sürücüsünü kullanıyor diye iyi mi oluyor şimdi?
Arctis 3'ün malzeme kalitesi konusunda sıkıntısı yok ama bu fiyat ona fazla. HS60 Pro daha iyi olur.
 
V2 modelini kullanıyorum ses kartınız iyiyse tercih edilebilir. 240 gramlık bir kulaklık nasıl ağrıtıyor bilmiyorum ama ilk kullandığınızda yanlardan biraz bastırıyor sonra gevşiyor. Kafa bandını düzgün ayarlayınca rahatsız olmuyorsunuz.

Hocam bende MSI X570 GAMING Plus anakart var sizce 7.1'i iyi midir?
Almayı düşünüyorum o kulaklığı ama anakartın sürücüsü işimi görür mü bilemedim.
 
Son düzenleme:
Gerçek 7.1 Asus Rog Centurion kullandım 8 ay kadar. Ses kasmada ve müzikte berbat idi. Sanal 7.1 destekli ve iyi yazılımlı kulaklık ile çok daha iyi ses kasarsınız. CS-GO'yu bilmem ama R6 Siege'de sanal surround açmayınca ses kasmak çok zor. BF5, COD'da akustik dengesi iyi olan kulaklıkla ses kasılabiliyor ama sanal 7.1 açınca o da fayda sağlıyor. Sesi bozuyor ama işini kolaylaştırıyor. Sesi en az bozan surround deneyimini Creative yazılımında deneyimledim Hyperx Cloud 1 ile.
 
Gerçek 7.1 ASUS ROG centurion kullandım 8 ay kadar. Ses kasmada ve müzikte berbat idi. Sanal 7.1 destekli ve iyi yazılımlı kulaklık ile çok daha iyi ses kasarsınız. CS:GO'yu bilmem ama R6 Siege'de sanal Surround açmayınca ses kasmak çok zor. BF5, CoD'da akustik dengesi iyi olan kulaklıkla ses kasılabiliyor ama sanal 7.1 açınca o da fayda sağlıyor. Sesi bozuyor ama işini kolaylaştırıyor. Sesi en az bozan Surround deneyimini Creative yazılımında deneyimledim HyperX Cloud 1 ile.

Öyle Online oyun oynamamki ben oynarsam Star Wars: Battlefront 2 oynarım arkadaşlarla oda 1 hafta falan Online oyun takıntım yok hikayeli oyunlarda ses kaliteli gelsin kulaklığı uzun süre kulağımı ağrıtmadan kullanabileyim yeter.
 

Geri
Yukarı