@Tarik Enes deri değil, çok güzel hava alabilen hafızalı süngerli. THX direkt USB kartı takınca geliyor ve daha kaliteli örgü yapılı kablosu var. Ben özel sürüm aldım bir de çanta da var Pro gibi.
Yalnız ses kartı değil deri değil, çıkarılabilir mikrofon falan. Ama dediğim gibi X modelinde USB ile satılıyor da TR de yok sanırım. Normal V2 farklı.
@ercanerJR ses kartı muhabbeti ile uğraşmak adına aldım normal v2. dışarıda da Razer Hammerhead TWS gen 2 kullanıyorum. Resmen Razer dizmeye başladım, bir fare ASUS'un![]()
Hocam USB ses kartı yoksa ve kendi ses kartı da iyi değilse 400-500TL'lik kulaklıktan farkı yok. Parayı da boş yere çöpe atmasın.Bütçede sorun yoksa ses kartli V2 almak daha dogru tercih olur tabii. Güle gule kullanin.
Ben mesajimda X versiyonunun USB girisli modeline 1900 TL vermektense, duz jack girisli olani 1070 TL'ye almak daha mantikli olacagini belirtmek istemistim. Aralarinda giris harici fark yok.
Laptop kullanıyorum zaten. Monster Abra A5 V15.8 olanı. Ayrıca şu an kullandığım Corsair model kulaklık da bu şekilde, jak girişli. Yanları patates olmasa kullanmaya devam edecektim fakat bantlamak zorunda kaldım.Hocam USB ses kartı yoksa ve kendi ses kartı da iyi değilse 400-500TL'lik kulaklıktan farkı yok. Parayı da boş yere çöpe atmasın.
Bende laptop kullanıyorum. Hani şu Nitro 5 soğutması güzel yeni modellerinden.Laptop kullanıyorum zaten. Monster Abra A5 V15.8 olanı.
Hocam uyarı yedim o yüzden cevap veremedim. Aceleniz yoksa yarın bilgisayardan bakıp haber vereceğim.Stoklarda yokmuş, beklemedeyim. Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
@cumali_032 Hocam merhabalar. Abra A5 V15 var. Ses kartı ile ilgili bu kulaklığı aldığımda herhangi bir problem yaşar mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.