qKroxy Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 Razer BlackShark V2 X cızırtı yapıyor, nasıl çözebilirim bilen var mı, ya da iade edip SteelSeries Arctis Nova 1 alacağım, hangisini tercih etmeliyim?
Razer BlackShark V2 X cızırtı yapıyor, nasıl çözebilirim bilen var mı, ya da iade edip SteelSeries Arctis Nova 1 alacağım, hangisini tercih etmeliyim?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 5 Temmuz 2024 #2 İkisini de kullandım Nova 1 de güzeldir size kalmış ama şimdi gelip onlar kötü daha iyisi var diyen arkadaşlar çıkabilir onlara da bakabilirsin.
İkisini de kullandım Nova 1 de güzeldir size kalmış ama şimdi gelip onlar kötü daha iyisi var diyen arkadaşlar çıkabilir onlara da bakabilirsin.
qKroxy Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 Albayraks dedi: İkisini de kullandım Nova 1 de güzeldir size kalmış ama şimdi gelip onlar kötü daha iyisi var diyen arkadaşlar çıkabilir onlara da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesi güzelmi discord'da konuşurken bu kulakluığa sesin kötü geliyor demişlerdi çünkü.
Albayraks dedi: İkisini de kullandım Nova 1 de güzeldir size kalmış ama şimdi gelip onlar kötü daha iyisi var diyen arkadaşlar çıkabilir onlara da bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mikrofon kalitesi güzelmi discord'da konuşurken bu kulakluığa sesin kötü geliyor demişlerdi çünkü.
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 691 Çözümler 5 5 Temmuz 2024 #4 qKroxy dedi: Mikrofon kalitesi güzel mi Discord'da konuşurken bu kulakluığa sesin kötü geliyor demişlerdi çünkü. Genişletmek için tıkla... Nova 1 için konuşuyorsak birkaç ayarlama ile iyi bir Mic sesi alınabilir.
qKroxy dedi: Mikrofon kalitesi güzel mi Discord'da konuşurken bu kulakluığa sesin kötü geliyor demişlerdi çünkü. Genişletmek için tıkla... Nova 1 için konuşuyorsak birkaç ayarlama ile iyi bir Mic sesi alınabilir.
qKroxy Centipat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 Albayraks dedi: Nova 1 için konuşuyorsak birkaç ayarlama ile iyi bir Mic sesi alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
Albayraks dedi: Nova 1 için konuşuyorsak birkaç ayarlama ile iyi bir Mic sesi alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.