Razer BlackShark V2 X cızırtısı kronik bir sorun mu?

483645

Decapat
Katılım
14 Ağustos 2021
Mesajlar
13
Arkadaşlar ben Razer BlackShark V2 X kulaklık satın aldım İtopya'dan fakat kulaklığımın sol kısmında bir cızırtı problemi vardı, ben de ürünü garantiye gönderdim. Yeni kulaklık geldi ancak bu kulaklıkta da yine hafif bir cızırtı problemi var. Bu problem bu kulaklıkta kronik bir sorun mu yoksa sorun benim laptopumdan mı kaynaklı? Ürünü kullanan arkadaşlar benimle deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir cihazda deneyebilirseniz sorunun ses kartından kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlayabiliriz. Yorumlarında yazmamışlar böyle bir şey.
 
Ben eski anakartımda böyle bir sorunla karşılaştım. Fakat kulaklık yüzünden değil anakartın ses sürücüsü ve portları yüzünden oluyordu.

Bir iki çözümü var.
Birincisi USB ses kartı almak :

Bu ses kartını denedim, işini yapan bir ürün. Mikrofondaki tüm cızırtıyı gideriyor ve kulaklığa gelen tüm "hiss" seslerini kesiyor.

Veya yazılımsal olarak bilgisayarınız imkan veriyorsa şunu deneyebilirsiniz :
1653133642695.png

Yine eski anakartıma taktığımda sol taraftaki düzeyler kısmında mikrofon sesleri de çıkıyordu. Bende sesi en aza indirmek için onların sesini kapatıyordum. Böyle bir durum söz konusuysa bunu da deneyebilirsiniz.

Bulabildiklerim bunlardı. Yeni anakarta geçince böyle bir sorunum kalmadı zaten.
 

Geri
Yukarı