Razer BlackShark V2 X için ses kartı önerisi

Çok fark eder mi Ugreen ses kartı, mesela neyi fark edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar güncel anakartlarla bu kulaklık oldukça yeterli. Ekstradan ses kartı almanıza gerek görmüyorum. Mikrofonu da söylenilen kadar kötü değil. Youtube'dan teknoseyir vesaire videolarına bakabilirsiniz. Eğer anakartınız bir çipsetin en ucuzunun ucuzu değil ise rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu kulaklık bende var ve mikrofonu çok iyi, ses kartı almanıza gerek yok mikrofon içinse. Mikrofonuyla ünlü bi kulaklık zaten.

50 TL'lik Dark usc71 bile fazlasıyla iş görür yeter ki gücü USB'den alsın ses daha yüksek ve kaliteli olsun.

Hiç de öyle bir durum yok sesi hem leş eder hem para çöp olur.
Zamanında o kulaklığım varken.
O çok övülen Bloody markasının ses kartını almıştım.
150 TL falandı 1 sene önce falan aldığım gün iade ettim.
Sesi daha kötü yapamazdı.
H61m S2 B3 anakartta denemiştim ondan bile kötüydü o 50 TL'lik ses kartı içine eder sesin USB'den güç almasıyla da bir alakası yok sesin.

Hocam sizce alc897 anakarta mic ve hoparlör çıkışına mı bağlanmalı kulaklık yoksa bu önerdiğinizi alayım mı? Elimde logitech G430 un usb ses kartı var ona bağlasam yine aynı mı olur yoksa ugreen i alayım mı? Yani hem oyun hem müzik açısından. Kulaklığın ses kartı yok GSP 301.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…