bobbyvl Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 500 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Selam yakın zamanda Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum. Anakartım ASUS B450M DRAGON. Ekstra ses kartı almam şart mı?
Selam yakın zamanda Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum. Anakartım ASUS B450M DRAGON. Ekstra ses kartı almam şart mı?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.064 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Jak ile geliyor sanırsam kullananlar Razer'in 7.1 uygulamasının yettiğini söylüyor. Denemek lazım. Son düzenleme: 11 Haziran 2023
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.283 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 Şart değil.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 11 Haziran 2023 #4 Soraka Kajmer dedi: Razer'in kendi uygulamasının yettiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Synapse desteği yok. Ses kartına gerek yok. Splitter ile geliyor zaten.
Soraka Kajmer dedi: Razer'in kendi uygulamasının yettiğini söylüyor. Genişletmek için tıkla... Synapse desteği yok. Ses kartına gerek yok. Splitter ile geliyor zaten.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.064 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 The G.O.A.T dedi: Synapse desteği yok. Ses kartına gerek yok. Splitter ile geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yani doğrudur inceleme videosunda denk geldiğim için denenir ifadesini kullanmıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The G.O.A.T dedi: Synapse desteği yok. Ses kartına gerek yok. Splitter ile geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Yani doğrudur inceleme videosunda denk geldiğim için denenir ifadesini kullanmıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 11 Haziran 2023 #6 Soraka Kajmer dedi: Yani doğrudur inceleme videosunda denk geldiğim için denenir ifadesini kullanmıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O 7.1 programı. Bakınız V2X takılı ama uygulamada yok. V2 modelinin var.
Soraka Kajmer dedi: Yani doğrudur inceleme videosunda denk geldiğim için denenir ifadesini kullanmıştım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O 7.1 programı. Bakınız V2X takılı ama uygulamada yok. V2 modelinin var.
BeepSheep Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 111 Yer İstanbul - Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Kasa: İşlemci: R5 3600 Ekran Kartı: Asus Dual RTX 2060 Ram: XPG Gammix 8x2 3000Mhz SSD: Sandisk Ultra M2 NVMe Anakart: Asus Prime B450 MK-II PSU: Sharkoon SHP V2 650W Kasa: Sharkoon TG4-RGB Çevre Bileşenler: Monitör: HP 24X Klavye: Razer Blackwidow V3 Mouse: Logitech G502 Hero Kulaklık: Steelseries Arctis 5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2023 #7 bobbyvl dedi: Selam yakın zamanda Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum. Anakartım ASUS B450M DRAGON. Ekstra ses kartı almam şart mı? Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse V2 modelini alın. V2 X lite model gibi bir şey çünkü. Tabi bütçe farkı ne oluyor güncel takip etmediğim için bilmiyorum. Tercih sizin.
bobbyvl dedi: Selam yakın zamanda Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum. Anakartım ASUS B450M DRAGON. Ekstra ses kartı almam şart mı? Genişletmek için tıkla... Hocam mümkünse V2 modelini alın. V2 X lite model gibi bir şey çünkü. Tabi bütçe farkı ne oluyor güncel takip etmediğim için bilmiyorum. Tercih sizin.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.064 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #8 The G.O.A.T dedi: O 7.1 programı. Eki Görüntüle 1815858 Bakınız V2X takılı ama uygulamada yok. V2 modelinin var. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam 7.1 programının bir adı var mı varsa bilmiyorum o yüzden Razer programı demek mantıklı geldi.
The G.O.A.T dedi: O 7.1 programı. Eki Görüntüle 1815858 Bakınız V2X takılı ama uygulamada yok. V2 modelinin var. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam 7.1 programının bir adı var mı varsa bilmiyorum o yüzden Razer programı demek mantıklı geldi.
bobbyvl Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 500 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #9 BeepSheep dedi: Hocam mümkünse V2 modelini alın. V2 X Lite model gibi bir şey çünkü. Tabii bütçe farkı ne oluyor güncel takip etmediğim için bilmiyorum. Tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Hocam V2 modeli 2K fiyatında şu an, onu alacağımı sanmıyorum. Bu arada 7.1 özelliğini kullanmayı düşünmüyorum ses kartı gerekliliği konusunda bir şey değiştirir mi bilmiyorum ama belirtmek istedim.
BeepSheep dedi: Hocam mümkünse V2 modelini alın. V2 X Lite model gibi bir şey çünkü. Tabii bütçe farkı ne oluyor güncel takip etmediğim için bilmiyorum. Tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Hocam V2 modeli 2K fiyatında şu an, onu alacağımı sanmıyorum. Bu arada 7.1 özelliğini kullanmayı düşünmüyorum ses kartı gerekliliği konusunda bir şey değiştirir mi bilmiyorum ama belirtmek istedim.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 11 Haziran 2023 #10 7.1 benim deneyimlediğim kadarıyla gereksiz zaten. Kötü gelirse THX Spatial Audio'nun ekolayzırını kullanabilirsin.
7.1 benim deneyimlediğim kadarıyla gereksiz zaten. Kötü gelirse THX Spatial Audio'nun ekolayzırını kullanabilirsin.