Baldr Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Oyun oynarken bir anda sürücülerim hata verdi ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayarı açtığımda mikrofonum algılanıyor fakat Discord'da denediğimde mikrofondan hiçbir sesi algılamıyor kulaklıkta ses almada sıkıntı yok.
Oyun oynarken bir anda sürücülerim hata verdi ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayarı açtığımda mikrofonum algılanıyor fakat Discord'da denediğimde mikrofondan hiçbir sesi algılamıyor kulaklıkta ses almada sıkıntı yok.
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2025 #2 Aygıt Yöneticisi'nden mikrofonu devre dışı bırakıp tekrar açar mısınız? Son düzenleme: 27 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
KS KS Baldr Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #3 Vulture9 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden mikrofonu devre dışı bırakıp tekrar açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat durum aynı Artı 0 Eksi
Vulture9 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden mikrofonu devre dışı bırakıp tekrar açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat durum aynı
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2025 #4 Baldr dedi: Denedim fakat durum aynı Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofonun adı Realtek olarak geçiyorsa aygıtı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Baldr dedi: Denedim fakat durum aynı Genişletmek için tıkla... Hocam mikrofonun adı Realtek olarak geçiyorsa aygıtı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın.
KS KS Baldr Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #5 Vulture9 dedi: Hocam mikrofonun adı Realtek olarak geçiyorsa aygıtı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Maalesef High Definition Audio device olarak geçiyor. Artı 0 Eksi
Vulture9 dedi: Hocam mikrofonun adı Realtek olarak geçiyorsa aygıtı kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Maalesef High Definition Audio device olarak geçiyor.
Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 451 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2025 #6 Baldr dedi: Maalesef High Definition Audio device olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam farketmiyor yine Realtek donanımı kullandığı için. Artı 0 Eksi
Baldr dedi: Maalesef High Definition Audio device olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam farketmiyor yine Realtek donanımı kullandığı için.
KS KS Baldr Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #7 Vulture9 dedi: Sorun yok hocam fark etmiyor yine Realtek donanımı kullandığı için. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam sildim ama yine aynı çalışmıyor maalesef. Artı 0 Eksi
Vulture9 dedi: Sorun yok hocam fark etmiyor yine Realtek donanımı kullandığı için. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam sildim ama yine aynı çalışmıyor maalesef.