Razer BlackShark V2 X Kulaklık 399 TL

ROG Delta ve ALC1220'li anakartım var. Buna geçilir mi? Çok kullanmamama rağmen ROG Delta kulağımda ağrı yapıyor biraz. Bu da 200 gram civarında ve rahat duruyor. Ses kalitesi çok fark eder mi acaba? Ayrıca ROG Delta satıp buna geçersem bana 500 TL civarı para kalacak.

Son düzenleme:
ROG Delta ve ALC1220'li anakartım var. Buna geçilir mi? Çok kullanmama rağmen ROG Delta kulağımda ağrı yapıyor biraz. Bu da 200 gram civarında ve rahat duruyor. Ses kalitesi çok fark eder mi acaba? Ayrıca ROG Delta satıp buna geçersem bana 500 TL civarı para kalacak.
Bu ürün çok giriş seviyesi kalır senin için.

Durumdan bağımsız olarak soruyorum: Sizce bu dönüştürücü kablo yeterli midir?
Sizin attığınız mı? Onu diyorsanız o tip dönüştürücülerin kalite farklarını bilmiyorum.

Bende bu ürün var, bunla birlikte çalışır mı?
images - 2022-02-26T190153.085.jpeg

Satın almak istediğimde İşlem Onaylanmadı hatası alıyorum. Bankamı aradım fakat kendileri bir problem olmadığını söylediler. Sorun İtopya'da imiş. Benzer bir hata alanınız var mı, nasıl çözebilirim?

İçim yanıyor. Şu an kafamda kendisi. 626 ya aldım. Mikrofonu çöp. Ama konforu, çok ses yükseltilebilir olması ve ses kalitesi mükemmel. Hiç arkadaşım olmadığı için mikrofona ihtiyacım olmuyor.
Çöp mü? Tüm konuştuğum arkadaşlarım mikrofonuna bayılıyor V2 X'in. Sizin splitter kabloda sıkıntı vardır çok büyük ihtimalle. Bir yabancı kaynakta kutudan çıkan splitter kabloların arızalı olabileceğini görmüştüm. Garantiyle görüşün bu konu hakkında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı