Evil Belief
Kilopat
- Makaleler
- 4
Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsın.Hocam koşa koşa aldım 2 gündür kulaklık arıyordum.
Hayırlı olsun hocam umarım memnun kalırsın.Hocam koşa koşa aldım 2 gündür kulaklık arıyordum.
İçerisinden çıkan kablonun sorunlu olduğu söyleniyor.Kutu içeriğinden çıkmıyor mu zaten?
Bu ürün çok giriş seviyesi kalır senin için.ROG Delta ve ALC1220'li anakartım var. Buna geçilir mi? Çok kullanmama rağmen ROG Delta kulağımda ağrı yapıyor biraz. Bu da 200 gram civarında ve rahat duruyor. Ses kalitesi çok fark eder mi acaba? Ayrıca ROG Delta satıp buna geçersem bana 500 TL civarı para kalacak.
Durumdan bağımsız olarak soruyorum: Sizce bu dönüştürücü kablo yeterli midir?Eğer güncelleniyse hayır, güncellenmediyse evet. EQ ayarı yaparsan bi' nebze düzelebilir.
Önce mevcut gelen splitter ile deneyin, memnun kalmazsanız alırsınız.
Sizin attığınız mı? Onu diyorsanız o tip dönüştürücülerin kalite farklarını bilmiyorum.Durumdan bağımsız olarak soruyorum: Sizce bu dönüştürücü kablo yeterli midir?
Çöp mü? Tüm konuştuğum arkadaşlarım mikrofonuna bayılıyor V2 X'in. Sizin splitter kabloda sıkıntı vardır çok büyük ihtimalle. Bir yabancı kaynakta kutudan çıkan splitter kabloların arızalı olabileceğini görmüştüm. Garantiyle görüşün bu konu hakkında.İçim yanıyor. Şu an kafamda kendisi. 626 ya aldım. Mikrofonu çöp. Ama konforu, çok ses yükseltilebilir olması ve ses kalitesi mükemmel. Hiç arkadaşım olmadığı için mikrofona ihtiyacım olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.