Çözüldü Razer BlackShark V2 X kulaklıkta ses gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar kulaklıkta cızırtı vardı YouTube'a bakayım dedim. Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelleştirin, güncelleştirdim. Artık cızırtı değil. Kulaklıktan ses gelmiyor. Direkt nasıl düzelteceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sound Blaster'ı ilk defa duyuyorum. Anakartınızda Realtek ses sürücüsü var değil mi? Realtek'i seçin.

Ne var bilmiyorum maalesef Realtek'i seçtim ama zaten anakart eski.

Sound Blaster'ı ilk defa duyuyorum. Anakartınızda Realtek ses sürücüsü var değil mi? Realtek'i seçin.

Hocam yemin ederim Allah sizden razı olsun tam da moralim bozulmuştu daha dün aldım :)

@Bold Pilot hocam son sorum daha var kulaklıkt sesi fulleyince cızırtı geliyor nasıl düzelir?

Son düzenleme:
hocam son sorum daha var kulaklıkt sesi fulleyince cızırtı geliyor nasıl düzelir?
Bende de ses tekeri tam ortadayken sol taraftan cızırtı geliyordi. Düzeldi sanırım tam bilmiyorum ama kronik sanırım bunlarda. En üstte veya ortada kullanmayın aralarında bir yerlerde kullanın ben de öyle yapıyorum.

Anakartın ses kartı ile de alakalı olabilir.

Bende de ses tekeri tam ortadayken sol taraftan cızırtı geliyordi. Düzeldi sanırım tam bilmiyorum ama kronik sanırım bunlarda. En üstte veya ortada kullanmayın aralarında bir yerlerde kullanın ben de öyle yapıyorum.

Anakartın ses kartı ile de alakalı olabilir.

Yok hocam ya PC'den dolayı buyuk ihtimalle telefona bagladim sorun yoktu.

Yeni konular

Geri
Yukarı