Razer BlackShark V2 X Kulaklıkta Ses Sekmesi Oluyor

Ben de anlayamadım doğrusu. Son çare olarak öyle yapacağım galiba yine de önerileriniz için teşekkürler.

Selamunaleyküm sorunu çözebildiniz mi hocam aynı kulaklığı satın aldım almaz olaydım ses kapıyorum DC de ses gitmesin diye izlediğim videonun sesi vs sekiyor ayni sorunları yaşıyorum.

Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum, bende de aynı sorunlar var, fakat 7.1 Surround özelliğini kapattığımda sekme olayları ortadan kalktı, bunu deneyebilirsin.

Düzeldi mi acaba sorununuz ben uygulaması için 880 lira para verdim discordda sesler aşırı sekiyor birşey izlerken ve yayın açtım dün hem ses micten hemde yayından geliyordu dcden mici kapatmama rağmen sesimi net duyuyorlardı ne yaptıysam çözemedim ek ses kartı aldım oda işe yaramadı

Düzeldi mi acaba sorununuz ben uygulaması için 880 lira para verdim Discord'da sesler aşırı sekiyor bir şey izlerken ve yayın açtım dün hem ses micten hem de yayından geliyordu DC'den Mic'i kapatmama rağmen sesimi net duyuyorlardı ne yaptıysam çözemedim ek ses kartı aldım oda işe yaramadı.

Bende sekme 7.1 açınca oluyor onu kapatınca düzeldi.

Düzeldi mi acaba sorununuz ben uygulaması için 880 lira para verdim Discord'da sesler aşırı sekiyor bir şey izlerken ve yayın açtım dün hem ses micten hem de yayından geliyordu DC'den Mic'i kapatmama rağmen sesimi net duyuyorlardı ne yaptıysam çözemedim ek ses kartı aldım oda işe yaramadı

Öncesinde yazdığım gibi uygulamasının 7.1 Surround özelliğini kapattığım zaman bendeki sekme vb sorunlar ortadan kalktı. Her ne kadar şu an sol tarafta bir temassızlık oluşmaya başlamış olsa da muhtemelen 1 sene daha veya gittiği yere kadar kullanır ardından kullanmayı bırakırım. Belki de yedek olarak tutarım. Şu anlık belli değil. Malum garantisi de bittiği için servise de gönderemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı