Başlıkta görüldüğü gibi, ne yapmam gerekiyor? Daha önce başka bir kulaklıkta bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdüler?
Sonradan mı bozuldu?
Çözebildiniz mi?
Bende de çalışmıyor daha dün aldım fakat Discord'da konuşurken mute butonuna basınca sesim hala karşıya gidiyor? Çözemedim sorunu.
Benim eski bir kasa vardı. Ses kartı çok kötüydü ve mikrofon butonu çalışmıyordu. Tekrar yeni kasaya takınca düzeldi. Anakart değiştirin ya da ses kartı alın.
Benim eski bir kasa vardı. Ses kartı çok kötüydü ve mikrofon butonu çalışmıyordu. Tekrar yeni kasaya takınca düzeldi. Anakart değiştirin ya da ses kartı alın.
Excalibur G770 laptop kullanıyorum anakart yeterli mi değil mi bilmiyorum onu öğrenebileceğim bir yer var mı?
Daha dün aldım o yüzden iade edebilirim ama bilmiyorum normalde çalışıyor mikrofonu dahil sadece arkadaki mute butonu çalışmıyor.
düzeltebildin mi ?Başlıkta görüldüğü gibi, ne yapmam gerekiyor? Daha önce başka bir kulaklıkta bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdüler?
Bende de Excalibur G770 ve aynı kulaklık modeli var aynı sorunu yaşıyorum düzeltebildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.