N Nickless Megapat Katılım 5 Temmuz 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #1 Başlıkta görüldüğü gibi, ne yapmam gerekiyor? Daha önce başka bir kulaklıkta bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdüler?
Başlıkta görüldüğü gibi, ne yapmam gerekiyor? Daha önce başka bir kulaklıkta bu sorunu yaşayan varsa nasıl çözdüler?
merayton Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri CASPER EXCALİBUR G770: NVIDIA GTX 1650,INTEL CORE 11th GEN i7-11800H 2.30GHZ,8GB RAM,WİNDOWS 11 HOME Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #11 Dae dedi: Şu anda benim çalışıyor hatta uzun süredir çalışıyor ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sıkıntı yok. Düzeltilebilir bir sorunsa daha fazla araştırırsam çözebileceğim anlamına geliyor. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Dae dedi: Şu anda benim çalışıyor hatta uzun süredir çalışıyor ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sıkıntı yok. Düzeltilebilir bir sorunsa daha fazla araştırırsam çözebileceğim anlamına geliyor. Teşekkürler.