Razer BlackShark V2 X mikrofondan ses az ve bozuk geliyor

Murat karatass

Femtopat
Daha fazla  
Sorunum başlıktaki gibidir, her şeyi doğru taktığımdan ve yaptığımdan eminim ama yine de mikrofon kalitesi berbat ve ses cok az geliyor. (Arkadaşımın Laptop'unda kulaklığı denedim gayet de güzel çalıştı bende çalışmıyor nedeni nedir, neyi eksik yapıyorum?)

Aynı kulaklığa sahibim. Ses az olmasının sebebi sanırım uygulamasının yüklenmemesi. Bende de aynı sorun vardı. Kutusundan çıkan qr kod ile uygulamasını yükledim. Hesap oluşturdum (işkenceydi) sonrasında ses seviyesi ve kalitesi ciddi oranda arttı.

Bahsettiğiniz uygulama 7.1 Surround Sound ise bu uygulamada mikrofonun düzelmesine katkı sağlamadı. Razer synapse' yide yükledim ama onda da kulaklığımı uygulamaya kaydederken donup kalıyor uygulama.

Bahsettiğiniz uygulama 7.1 Surround Sound ise bu uygulamada mikrofonun düzelmesine katkı sağlamadı. Razer synapse' yide yükledim ama onda da kulaklığımı uygulamaya kaydederken donup kalıyor uygulama.
7.1 surround sound benim de ses azlığı sorunumu çözmüştü. Ancak ben incelemelerde de mikrofon kalitesini beğenmemişlerdi diye hatırlıyorum. O yüzden ben pek sorun etmemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı