Razer BlackShark V2 X Razer Synapse'te gözükmüyor

Ederson Moraes

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i3-12100F
Ekran kartı: Sapphire redon RX 6700 10GB.
SSD: Adata 1TB okuma 3500mb/yazma 3000 MB.
Anakart: ASUS Prime H610M-K 4D.
RAM: XPG 8 GB (2x8) DDR 4 3200MGHZ.
PSU: Power Boost 650W 80+
Razer BlackShark V2 X driveri için Synapse indirdim fakat uygulamada gözükmüyor. Kendisi otomatik sürücüleri indirdi mi yoksa kulaklıkta sorun mu var?

Synapse'in hangi versiyonunu indirdin.

En son versiyonunu indirdim şu an 7.1 özelliğini açtım QR kodu tarattım uygulama indirti ürünü tanıttım ona kod verdi aktive ettim.

1765206750552.png

V2X in Synapse desteği yok 3.5mm jaklı kulaklık.

Aynen öyle. Yazılıma vs gerek yok bunda, tak kullan hesabı yapmışlar 3.5mm jaklı diye. USB'li sürücülü modeller olsaydı onlar ekleniyor yazılıma ayar yapmak için. 7.1 yazılımına da gerek yok o kısmını ben sevemedim. Kendi ekolayzır uygulamanızdan ayar yapıp o şekilde kullanın.

Aynen öyle. Yazılıma vs gerek yok bunda, tak kullan hesabı yapmışlar 3.5mm jaklı diye. USB'li sürücülü modeller olsaydı onlar ekleniyor yazılıma ayar yapmak için. 7.1 yazılımına da gerek yok o kısmını ben sevemedim. Kendi ekolayzır uygulamanızdan ayar yapıp o şekilde kullanın.

Şu anda sağ alttan 7.1 ve normal olarak geçiş yapılabiliyor. Diğer Synapse uygulamasını kaldırdım Razer App Engine diye bir şey yüklü 7.1 açıp kapatabiliyorum oradan.

Şu anda sağ alttan 7.1 ve normal olarak geçiş yapılabiliyor. Diğer Synapse uygulamasını kaldırdım Razer App Engine diye bir şey yüklü 7.1 açıp kapatabiliyorum oradan.

Onu kullanmak deneyimine bağlı artık senin tercihin, oyunlarda biraz iyi gibi ama yine mükemmel diyemem. Normal müzik dinleme ya da bir şeyler izleme kısmında kapatmanı tavsiye ederim. Sürekli her yerden yapay ses gelmesi baş ağrıtıyor bir yerden sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı