Razer BlackShark V2 X'te bazen soldan ses gelmiyor

destiel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime A520M-R
GPU: ASUS Dual RX 6600 V3
CPU: Ryzen 5 5600
Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO
Sol taraftan ses gelmiyor ses ayarını çevirince ses geliyor ancak 10.03.2025 tarihinde İtopya'dan aldım. Bunu yaşayan var mı? Servise göndersem ne kadar sürer veya değişim talep edebilir miyim? Servise nasıl gönderirim ?

Sol taraftan ses gelmiyor ses ayarını çevirince ses geliyor ancak 10.03.2025 tarihinde İtopya'dan aldım. Bunu yaşayan var mı? Servise göndersem ne kadar sürer veya değişim talep edebilir miyim? Servise nasıl gönderirim ?
Kronik sorunu yanlış bilmiyorsam. Gönderin bence.

Sol taraftan ses gelmiyor ses ayarını çevirince ses geliyor ancak 10.03.2025 tarihinde İtopya'dan aldım. Bunu yaşayan var mı? Servise göndersem ne kadar sürer veya değişim talep edebilir miyim? Servise nasıl gönderirim?

İtopya'yı arayacaksınız şu tarihte vs aldığım kulaklıkta sorun var durumu özet geçersiniz. Ne yapacağım dersiniz. Ya onlara yollamanızı söylerler ya da size servisin tel vs verirler servis ile görüşürsünüz. Garantisi olduğu için. Servisler ya da İtopya genelde size bir kargo kodu vs veriyor o kodla hangi kargo ise o kargoya tüm aparat ve parçaları dahil olacak şekilde güzelce paketleyip gönderiyorsunuz.

Süre belli olmaz yasa gereği geçerli olan süreye göre hareket ederler. Azami 20 gün tatil günleri hariç ort. 1 ay gibi bu azami süre bundan önce de olabilir yada son günü de olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı