T Tacion Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Merhaba, Razer BlackShark kulaklığım normal kullanınca ses veriyor ama 7.1 yaptığımda ses gidiyor bazen donma ve ses patlaması geliyor ama başka bir şey gelmiyor. Yaşayan veya yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025
Merhaba, Razer BlackShark kulaklığım normal kullanınca ses veriyor ama 7.1 yaptığımda ses gidiyor bazen donma ve ses patlaması geliyor ama başka bir şey gelmiyor. Yaşayan veya yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Çözüm T T Tacion 2 Mart 2025 C.Metee dedi: Masaüstünde sağ alttaki hoparlöre tıklayıp 7.1 olanı seçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu yapıyordum yine patlıyordu ama ekran kartının driverını tekrar yükledim, uygulmayı sil yükle falan derken düzeldi yaptım.
C.Metee dedi: Masaüstünde sağ alttaki hoparlöre tıklayıp 7.1 olanı seçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu yapıyordum yine patlıyordu ama ekran kartının driverını tekrar yükledim, uygulmayı sil yükle falan derken düzeldi yaptım.
C C.Metee Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 619 2 Mart 2025 #2 Masaüstünde sağ alttaki hoparlöre tıklayıp 7.1 olanı seçmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS T Tacion Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 C.Metee dedi: Masaüstünde sağ alttaki hoparlöre tıklayıp 7.1 olanı seçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu yapıyordum yine patlıyordu ama ekran kartının driverını tekrar yükledim, uygulmayı sil yükle falan derken düzeldi yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
C.Metee dedi: Masaüstünde sağ alttaki hoparlöre tıklayıp 7.1 olanı seçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu yapıyordum yine patlıyordu ama ekran kartının driverını tekrar yükledim, uygulmayı sil yükle falan derken düzeldi yaptım.