Çözüldü Razer BlackShark V2X kablosu nasıl uzatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pixel_less

Kilopat
Makaleler
31
Yer
Manisa
Merhaba. Razer BlackShark V2 X kulaklık aldım ama kablosu biraz kısa. PlayStation hali olduğu için de uzatması çıkmadı. En kayıpsız şekilde nasıl uzatabilirim? Aklımda direkt TRRS'yi USB'ye çeviren aparatlardan var. Şu an ön jack girişini kullanıyorum ikiye ayırarak. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Razer BlackShark V2 X kulaklık aldım ama kablosu biraz kısa. PlayStation hali olduğu için de uzatması çıkmadı. En kayıpsız şekilde nasıl uzatabilirim? Aklımda direkt TRRS'yi USB'ye çeviren aparatlardan var. Şu an ön jack girişini kullanıyorum ikiye ayırarak. Nasıl çözebilirim?
Normalde içinden çıkması gerek hocam, bir ucu uzun dişi, diğer ikisi ise jak.

Açılan küçük bir kutucuk var orası var mı?
Hocam küçük kutulara da baktım da destek için konulmuşlar bir şey çıkmadı oradan. Normalde abimde de var aynı kulaklığın yeşil hali onda kablonun olduğu yerden çıkmıştı kabloyla beraber. Bende çıkmadı öncelik PlayStation olduğu için. Ümidi kestim zaten orijinal kablodan :)

Uzatmak için kablo öneriniz var mıdır acaba?

Kablo önerim yok ama özür dilerim ben çok önemli bir şeyi gözden kaçırmışım. Bu Blackshar sadece PC için satılıyor sanmıştım ben, bunun PS Edition'ı da varmış ve onun içinden sanırım kablo çıkmıyor. Ama kablo önerim yok çünkü çok anlamam.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı