Razer BlackShark V2X yüksek seste titriyor gibi hissediyorum

Okan Demiray

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2022
Mesajlar
7.723
Çözümler
35
Yer
Amasya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kulaklığı kullanmaya başlayalı 2-3 gün oldu. Ses kalitesi olarak gayet tatmin edici bir model. Ses seviyesi yüzde otuzu aşınca basslı bir müzik dinlerken kulaklık fazla titriyormuş gibi hissediyorum. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ve bir de eklemek istediğim şey ise sesi Windows'ta fulleyin ve sadece kulaklıktan ayarlayın hem çok çok daha kolay olacaktır sizin için bana kalırsa ve neredeyse her şeyin sesini daha kolay ayarlarsın.
 
Sakat kulaklık gelmiştir bence bende o sorun yok değiştirme talebi oluşturun aldığınız yerde ve videodada bir şey göremedim ben.
Fiziksel hiç bir kusuru yok kulaklığın. Sadece yüksek basslı şarkılarda sanki beynimin içinde davul çalıyorlar da titriyormuşum gibi bir his oluşturuyor. Belki bana öyle geliyordur diye bir konu açayım dedim başka kullananlarda da aynı his var mı merak ettim.
 
Fiziksel hiçbir kusuru yok kulaklığın. Sadece yüksek basslı şarkılarda sanki beynimin içinde davul çalıyorlar da titriyormuşum gibi bir his oluşturuyor. Belki bana öyle geliyordur diye bir konu açayım dedim başka kullananlarda da aynı his var mı merak ettim.

Kulaklıkta hiçbir sorun yoksa psikolojikte olabilir hocam.
Ama bana kalırsa kulaklıkta sıkıntı var.
 
Birkaç kişiye daha dinleteyim bari onlar da yorumlasınlar. Seste falan hiçbir bozulma olmuyor. Umarım kuruntu yapıyorumdur.

Dediğim gibi kimsede sorun görmedim yani sizde de bir sorun olacağını sanmıyorum kulaklıkta belki sorun vardır ve sormadan geçmeyeyim THX spiral sound kurdunuzmu kurduysanız yaptığınız ayarların fotoğrafını atar mısınız?
 
Sadece bunlar var.
1657068681307.png
 

Geri
Yukarı