Razer blackwidow ultimate 2013 mu logitech g710+ mı ?

Alp Akbaba

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavyemin eskimesiyle yeni bir klavye almaya koyuldum, almışken sağlam ve kaliteli bir şey alayım dedim.Aynı zamanda da oyunların başından kalmayan biri olduğum için de oyuncu klavyesi olsun istedim.Fakat iki klavye arasında kaldım; birincisi logitech g710+ gerçekten harika görünen ve arkadaşlarımın söylediği kadarıyla mükemmel bi klavye , ikincisi ise razer blackwidow ultimate 2013 bu klavyenin aslında tek sevdiğim yanı o muazzam sesi gerçekten hiç hir klavyede bulunmayan bi' sesi var.Sizce hangisi alayım, siz olsaydınız hangisini alırdınız ?

şimdiden teşekkürler ^^

Benim tavsiyem Razer Blackwidow ikisini de bizzat denedim. Razer tuşlara çok rahat ama G710+ ta Razer kadar rahat değil g103 ve g710+ ikisi arasında fazla bir tuş basma rahatlığı yoktu bende 250Tl niye fazla veriyim diye G103 aldım alabiliyorsanız Razer alın.

Ben de iki klavye arasında çok takılmıştım.Eğer oyun için alacaksan G710+ kesinlikle.Brown Switch kullanıyor bir kere bu önemli bir avantaj oyuncular için.Ayrıca ailenle yaşıyorsan Blackwidow un sesi çekilmez.Bu yüzden G710+ diyorum.Şimdiden hayırlı olsun.

Dostum ikisinide farklı elektronik marketlerde deneme fırsatım oldu. Ayrıca blackwidow kullanan arkadaşım var. Bana göre logitech daha iyi. Fiyatı kısmen razerdan daha iyi ayrıca bileklik desteği var ve kir tutmuyor. Mesela arkadaşımın klavyesinin alt tarafları kirli sürekli eli orada haliyle ve izde kalıyor. Bana göre logitech daha iyi hemde sağlam.

Mekanik klavyeler çok ses çıkartıyor fakat tepki süresi iyi benim aklımda Steelseries Row klavye var 160 TL gibi bir fiyatı vardı. Işıklandırması vs. var fakat tek renk beyaz. Yani o kadar para vermeye değmez bu ürünler gerçekten pahalılar ki siz profesyonel oyuncu değilsiniz olsaydınız bile satın almanıza gerek kalmaz sponsorlarınız yollardı. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı