Razer Blackwidow V3 alınır mı?

Ben siparişi verdim ve yaklaşık 2-3 saat önce elime ulaştı. Şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim, gayet memnunum. Yalnızca bilek desteği biraz anlamsız geldi bana. Desteği tutturacak hiçbir yeri yok, daha doğrusu sabitleyecek hiçbir yeri yok.

Onun dışında tuşların hissiyatı, malzeme kalitesi vs. müthiş. Green Switch neredeyse Blue Switch kadar sesli bu arada. Bu cümleyi aklınızda bulundurarak verin siparişi.
 
Ses benim için problem değil hocam, beni 1-1, 5 yıl götürsün yeter şu anki klavyemi 7 yıldır kullanıyorum.
O zaman gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocam. Metal ya da alüminyum kasası vardı. Ben de kullanmıştım birkaç ay önce. Gündüzleri neyse de geceleri çok fazla kafa şişirdiği için iade etmiştim. Tuşları, hissiyatı, malzeme kalitesi, RGB kalitesi gerçekten güzel ve kaliteli. 600 lira bedava bu cihaz için.
 
Yaklaşık 2.5 yıl Blackwidow Elite modelini kullanmıştım. Aşırı memnun kalarak kullandım. Mac alınca yazılımı desteklemediği için satmıştım. Razer klavye işini biliyor bence. Garantisi de iyidir.
 
İtopya dan almayı düşünüyorum bende fakat Amazon yorumları ve yabancı forumlardaki yorumları okuduğumda klavyede yazı yazarken harfleri çift yazma gibi bir sorun varmış. Çoğu insan yorumlarda bu sorundan bahsetmiş o yüzden kararsız kaldım. Şu an Hyper x Alloy fps pro kullanıyorum Cherry mx red olan modeli çok memnunum ama Keycapleri kırıldı Keycapslerde 300-400 TL ve US klavye modeli bulunmuyor hiç bir yerde onun yerine bu klavyeyi almak istedim ama dediğim gibi çift yazma sorunu aklımda soru işareti bıraktı
 
Aldıysanız ses konusunda geri dönüş yaparsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum ses konusundaki yorumlar beni çok endişelendiriyor.
 

Geri
Yukarı