Razer Blackwidow V3 bazı tuşlar çalışmıyor

Gablanify

Hectopat
Klavyede bugün ilk kez oldu bu durum, az önce USB kısmını çıkar tak yaptım düzeldi şimdi yine aynı şeyi yapıyor. K gibi harfler çalışmıyor bazı harflere basınca ekranı büyütüyor. Nasıl çözebiliriz?

driverı varsa eğer güncelle ya da sıfırla

Daha dün driver yükledim de nasıl sıfırlayacağım?
klavyeyi ne zamandır kullanıyorsun. incelediğim kadarıyla razerın bazı klavyelerde oluyormuş bu sorun garantisi varsa garantiye yolla bence.

Garanti belgesine ulaşamıyorum. Kutunun üstünde QR var okuttum Bilkom sistesine attı oradan garanti belgesi için ürünü buldum ancak işlem yapılmıyor.

Sorunu çözdüm. Razer Chroma RGB uygulamasını devre dışı bırakınca çalışıyor. Klavyede yazılımsal bir problem var galiba. Ama yine de yetkili servise gitmesi gerekiyor. Boşuna para vermedik klavyeye.

Garanti belgesine ulaşamıyorum. Kutunun üstünde QR var okuttum Bilkom sistesine attı oradan garanti belgesi için ürünü buldum ancak işlem yapılmıyor.

Sorunu çözdüm. Razer Chroma RGB uygulamasını devre dışı bırakınca çalışıyor. Klavyede yazılımsal bir problem var galiba. Ama yine de yetkili servise gitmesi gerekiyor. Boşuna para vermedik klavyeye.
aynen hocam parana yazık etme yolla garantiye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı