Razer BlackWidow V3'ün resimlerde Türkçe Q olmaması sorun olur mu?

Not Phantom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımla zamanında araştırıp bunu beğenmiştim şimdi fotoğraflarını inceleyince Türkçe Q olmadığını görüyorum. Sadece fotoğraf hatası mıdır sizce?

1657960002947.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Q Klavye olduğunu ben de biliyorum sitede Türkçe Q diyor ama fotoğrafta Türkçe harf yok ondan bahsediyorum

Şimdi anladım demek istediğini. Klavye üzerinde sesli harfler yok demek yerine Q klavyeden bahsediyorsun. Yabancı ülkeden tedarik edildikleri için doğal olarak "ş, Ğ, Ö, ç, i" gibi noktaları harfler yok. Büyük Enter'da yok. Bunu öğrenmek için sipariş edeceğin sitenin müşteri hizmetlerine sormalısın. Bazı klavyeler resimde paylaştığın gibi geliyor, bazıları distibitörleri tarafından basılıp gönderiliyor.

Şimdi anladım demek istediğini. Klavye üzerinde sesli harfler yok demek yerine Q klavyeden bahsediyorsun. Yabancı ülkeden tedarik edildikleri için doğal olarak "ş, Ğ, Ö, ç, i" gibi noktaları harfler yok. Büyük Enter'da yok. Bunu öğrenmek için sipariş edeceğin sitenin müşteri hizmetlerine sormalısın. Bazı klavyeler resimde paylaştığın gibi geliyor, bazıları distibitörleri tarafından basılıp gönderiliyor.
Sitenin klavye yorumlarına bakma geldi aklıma biri fotoğrafını atmış evet Türkçe Q 1657963822988.png

Şimdi anladım demek istediğini. Klavye üzerinde sesli harfler yok demek yerine Q klavyeden bahsediyorsun. Yabancı ülkeden tedarik edildikleri için doğal olarak "ş, Ğ, Ö, C, i" gibi noktaları harfler yok. Büyük Enter'da yok. Bunu öğrenmek için sipariş edeceğin sitenin müşteri hizmetlerine sormalısın. Bazı klavyeler resimde paylaştığın gibi geliyor, bazıları distibitörleri tarafından basılıp gönderiliyor.

Benim bildiğim qwerty dvoark vb dizilim Q UK falan diye biliyorum ben.

Dosya Ekleri

• 1657963795094.png
    1657963795094.png
    1,2 KB · Görüntüleme: 26

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı