Elektronik Razer Blade 18 4080 89000 TL

Hocam o sesi ben de duydum sizin yorumunuzu okuduktan sonra. Paranoyak oldum 2 gündür birkaç saat cs 2 oynadım sanki vücudumda elektrik dolanıyor parmaklarım karıncalanıyor gibi hissediyorum. Psikolojik midir bilmiyorum
fanlar üflemeyi kestiğinde belli oluyor sadece. ama çok önemli bir ses değil. ben fazla hassasım bu konularda. çoğu kişi duymaz.

Merhaba benim de ürün geldi. Herhangi bir cızırtı vs duymadım. Sadece fansesi oluyor arada. Onu kesince herhangi bir şey yok. Yalnızca açılışta ekranın sol alt tarafında ışık sızması var. Ama açıldıktan sonra o ışık sızması yok oluyor. Koyu renkli bir görüntüde olsa gözükmüyor. Sadece açılışta gözüküyor. Sizce önemli bir sorun mu?

IPS olduğu için biraz ışık sızması kaçınılmaz. Genelde küçük şiddetli olanlar kullanıma engel değildir.

IPS olduğu için biraz ışık sızması kaçınılmaz. Genelde küçük şiddetli olanlar kullanıma engel değildir.

Çok teşekkür ederim. Peki bir sorum olacak. Çok uzun zamanıdır bilgisayar oyunlarına uzağım. Bilgisayar oyunu Steam'den mi yoksa epik ten mi yüklemek daha mantıklı. Ya da urda daha ucuz vs dediğiniz bir yer var mı?

Hocam o sesi ben de duydum sizin yorumunuzu okuduktan sonra. Paranoyak oldum 2 gündür birkaç saat cs 2 oynadım sanki vücudumda elektrik dolanıyor parmaklarım karıncalanıyor gibi hissediyorum. Psikolojik midir bilmiyorum
önemli bir şey değil hocam. her bilgisayarda mevcut. bunda silent modunda bilgisayarda ısı yoksa fanları kapadığı için belli oluyor çok az. ben kafaya takmıyorum.

bu arada klavyede ilginç bir olay keşfettim. çok hoşuma gitti. cyberpunk oynarken oyuna özel aydınlatma yapıyor klavye. oyuna girince sadece oyundaki aktif tuşlar yanıyor. çok hoşuma gitti bu tarz ufak detaylar. ses sistemi zaten müthiş. çok keyif veriyor oyun oynarken.

önemli bir şey değil hocam. her bilgisayarda mevcut. bunda silent modunda bilgisayarda ısı yoksa fanları kapadığı için belli oluyor çok az. ben kafaya takmıyorum.

bu arada klavyede ilginç bir olay keşfettim. çok hoşuma gitti. cyberpunk oynarken oyuna özel aydınlatma yapıyor klavye. oyuna girince sadece oyundaki aktif tuşlar yanıyor. çok hoşuma gitti bu tarz ufak detaylar. ses sistemi zaten müthiş. çok keyif veriyor oyun oynarken.

Hocam klavye aydınlatması hangi modda? Snaypse uygulamasında lightining bölümden bakar mısınız?

Klavye ayrı boyut zate. Müzik dinlerken de ses şiddetine göre yanıp sönüyor. Ancak bu elektriklenme hissi benim kafama takıldı. Bilgisayar prize takılıyken ekranın arkasına elimi sürtüyorum titreşim gibi bir şey hissediyorum. Üründen memnunum bunun için iade etmek istemiyorum.

Hocam klavye aydınlatması hangi modda? Snaypse uygulamasında lightining bölümden bakar mısınız?
chroma effect 1 yazıyor. ben hiç değiştirmedim, geldiği şekilde kullanıyorum.

Klavye ayrı boyut zate. Müzik dinlerken de ses şiddetine göre yanıp sönüyor. Ancak bu elektriklenme hissi benim kafama takıldı. Bilgisayar prize takılıyken ekranın arkasına elimi sürtüyorum titreşim gibi bir şey hissediyorum. Üründen memnunum bunun için iade etmek istemiyorum.
üzerinizde statik elektrik kalmış olabilir mi? Bilgisayar hari. buzdolabı vs gibi metal ya da toprak bir yüzeye dokunun. ben öyle bir şey hissetmedim açıkçası.

Arkadaşlar pil ömrü nasıl sizde. Sanki biraz hızlı gidiyor gibi. Ama birden Steam, epik, güncellemeler ve oyun yüklemesi yaptım. Ondan dır sanırım

Arkadaşlar pil ömrü nasıl sizde. Sanki biraz hızlı gidiyor gibi. Ama birden Steam, epik, güncellemeler ve oyun yüklemesi yaptım. Ondan dır sanırım
Ben genelde şarjda kullanıyorum. ara ara çıkardım şarjdan 3 saat gösteriyor ortalama web ve youtube. bu tarz bir bilgisayar için gayet iyi. dediğiniz güncellemeleri yaparken biraz daha hızlı düşmesi normal. pil için de razer synapse uygulamasında akıllı şarj özelliği var. onu aktif edin. yüzde 80 dolulukta şarj işlemini durduruyor. bu şekilde pil daha uzun ömürlü olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı