Razer 60TL daha pahalı bir klavye. RGB benim için önemli bir husus olduğu için Razer satın almayı düşünüyorum fakat CM için de kendine ait Razer'dan daha iyi switchlere sahip deniyor sizce nasıl bir seçim yapmalıyım? Yanına da bir mouse mousepad seçimi olarak Rivel 310 Mouse + Qck Gaming Mousepad düşünüyorum. Klavye için 300 TL, Mouse+Mousepad için de 300 TL bütçe ayırmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Kingston HyperX Pulsefire Core RGB Oyuncu Mouse HX-MC004B en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Razer 60TL daha pahalı bir klavye. RGB benim için önemli bir husus olduğu için Razer satın almayı düşünüyorum fakat CM için de kendine ait Razer'dan daha iyi switchlere sahip deniyor sizce nasıl bir seçim yapmalıyım? Yanına da bir mouse mousepad seçimi olarak Rivel 310 Mouse + Qck Gaming Mousepad düşünüyorum. Klavye için 300 TL, Mouse+Mousepad için de 300 TL bütçe ayırmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
CoolerMaster MasterKeys Lite + 300S alarak ucuza kapatabilirim işi arada 200 tlye yakın bir fark oluyor bu genel olarak düşünüldüğünde mantıklı mı acaba
CoolerMaster MasterKeys Lite + 300S alarak ucuza kapatabilirim işi arada 200 tlye yakın bir fark oluyor bu genel olarak düşünüldüğünde mantıklı mı acaba
Şimdi ne yalan söyliyim klavye olarak cynosayı bilmiyorum cooler master bir uygulaması yok herşeyi klavyeden yönetiyoruz mekanik hisli rgb destekli ve bir sürü özelliği var diğeride şimdi razer hani derler ışıklı mışıklı onuda hemen kenara itemeyiz cynosayı dediğim gibi pek bilmiyorum o yüzden çok klavyede yardım edemiyeceğim üzgünüm belki başka kişilerde yazar klavyede yardım ederler bu arada mouse ile mousepadi adeksstoredan al bence rival 310 orda 259 tl