Razer Cynosa V2 klavyede gıcırtı var

Darth Wader

Decapat
Yer
Artvin
Merhaba Razer Cynosa V2 klavye aldım 1 gün oldu daha ve enter ile space tuşlarında hafif bir gıcırtı sesi var. İnce civciv ciklemesi gibi. İade edebilir miyim? Kabul ederler mi? Yenisiyle değiştirirler mi? Ayrıca nadiren enter tuşu takılıyor gibi oluyor... Ürünü mediamarktan almıştık. MediaMarkt kötü müdür?

Ayrıca mikrofonumda ince harmonik bir sese sebep oluyor klavyemin ışıklarını açtığım zaman...

Ses kaydı bile yaptım: Vocaroo | Online voice recorder

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gıcırtı altındaki metalden kaynaklı. Bende de aynı klavye var ve evet enter tuşu takılıyor çoğu zaman. O seste çok nadir çıkıyor. Bu klavyenin iki sorunu var bence, tuşlar aşınıyor ve enter tuşu takılıyor. Bunlar dışında mükemmel bir klavye. Kronik bir sorun da olabilir bu tamamen. Ben garantiye göndermedim, siz bir deneyebilirsiniz göndermeyi. Belki sorunu çözerler.
Ayrıca mikrofonumda ince harmonik bir sese sebep oluyor klavyemin ışıklarını açtığım zaman...
Bu neden kaynaklıydı tam hatırlamıyorum ama ışığı olan çevre birimlerinin sesini kulağınızla da duyabilirsiniz fazla yaklaşırsanız. Bunun çözümü de vardır elbet forumda.

Dediğiniz gıcırtı altındaki metalden kaynaklı. Bende de aynı klavye var ve evet enter tuşu takılıyor çoğu zaman. O seste çok nadir çıkıyor. Bu klavyenin iki sorunu var bence, tuşlar aşınıyor ve enter tuşu takılıyor. Bunlar dışında mükemmel bir klavye. Kronik bir sorun da olabilir bu tamamen. Ben garantiye göndermedim, siz bir deneyebilirsiniz göndermeyi. Belki sorunu çözerler.

Bu neden kaynaklıydı tam hatırlamıyorum ama ışığı olan çevre birimlerinin sesini kulağınızla da duyabilirsiniz fazla yaklaşırsanız. Bunun çözümü de vardır elbet forumda.
Ben sE Electronics V7 stüdyo mikrofonu kullanıyorum. Klavye ışıklarından böyle bir ses alıyor mikrofon. Ancak klavye ışıklarını kapatınca bu sorun düzeliyor. Mikrofonumun frekans aralığı ile de ilgili olabilir sorun, emin değilim. Bu arada klavye USB 2.0 portuna bağlı. Acaba hata mı yapıyorum? USB 3.0 mı bağlanması lazım? Yetersiz mi güç alıyordur?

Herşeyi denedim ancak RGB açıkken ki coil whine gibimsi sesin sorununu çözemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı