EnginCan01
Centipat
Bu klavyeyi kullanan biri var mı, fiyatı uygun olduğundan şu anda almayı düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ailesiyle yaşayan biri için en sessiz mekanik klavye bile yeteri kadar sessiz olmuyor. Ve saçma sapan 50 100 tl lik bir klavye almaktansa razer cynosa chroma, corsair k55, hyperx alloy core rgb bence tercih edilebilir.Ben o kadar para verdikten sonra mekanik klavye almamak saçma geliyor ben o bütçede Trust Gxt 890 öneririm ama yok ben bu bütçede olan mekanik klavyelere güvenmiyorum dersen en azından Cooler Master MK110 alınabilir.
250 İtopyaUygun derken ne kadara buldunuz?
Burada hiç sessiz olması ile ilgili bir şey görmedim.Ailesiyle yaşayan biri için en sessiz mekanik klavye bile yeteri kadar sessiz olmuyor.
Ben bu arkadaş için söylemedim sadece 'Bu kadar para vererek mekanik dışında bir şey almak mantıksız' cümlesinin kişisel bi görüş olduğunu göstermek istedim.Burada hiç sessiz olması ile ilgili bir şey görmedim.
Kişisel zatenBen bu arkadaş için söylemedim sadece 'Bu kadar para vererek mekanik dışında bir şey almak mantıksız' cümlesinin kişisel bi görüş olduğunu göstermek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.