bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 12 Aralık 2023 #1 Başlıkta olduğu gibi kaç sene götürür minecrft falan oynuyorum yazılım genel daha bugün elime geldi hiç bozulmadan bir sıkıntısı olmadan kaç sene?
Başlıkta olduğu gibi kaç sene götürür minecrft falan oynuyorum yazılım genel daha bugün elime geldi hiç bozulmadan bir sıkıntısı olmadan kaç sene?
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.776 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #2 Scroll'u için yaklaşık olarak birkaç hafta, switchleri ise aşağı yukarı 8-12 ay. Kronik sorun dolu eski bir faredir kendisi.
Scroll'u için yaklaşık olarak birkaç hafta, switchleri ise aşağı yukarı 8-12 ay. Kronik sorun dolu eski bir faredir kendisi.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.416 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2023 #3 Garantisi devam ettiği sürece gider. Farede kronik sıkıntı var uzun kullanımda yerinde dursa bile mouse tekerleği bozuluyor. Garantiye 4 kez yolladım beşinci geldiğinde kapattım koydum arkamda duruyor hala satacağım.
Garantisi devam ettiği sürece gider. Farede kronik sıkıntı var uzun kullanımda yerinde dursa bile mouse tekerleği bozuluyor. Garantiye 4 kez yolladım beşinci geldiğinde kapattım koydum arkamda duruyor hala satacağım.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 12 Aralık 2023 #4 Hocam parçaların net şu kadar ömrü var diye bir şey yok. Bozulana kadar kullanırsınız işte, ne zaman bozulacağını tahmin edemeyiz. Çok kaliteli bir fare değil.
Hocam parçaların net şu kadar ömrü var diye bir şey yok. Bozulana kadar kullanırsınız işte, ne zaman bozulacağını tahmin edemeyiz. Çok kaliteli bir fare değil.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 12 Aralık 2023 #5 Dandik encoderi saymazsak düzgün kullanılırsa birkaç yıl gider sanırım. Scroll tekerleği 1-2 ay içinde bozulmaya başlıyor ama. İade imkanı varsa SS Prime palm için çok daha iyi bir seçenek. Yoksa sağlık olsun.
Dandik encoderi saymazsak düzgün kullanılırsa birkaç yıl gider sanırım. Scroll tekerleği 1-2 ay içinde bozulmaya başlıyor ama. İade imkanı varsa SS Prime palm için çok daha iyi bir seçenek. Yoksa sağlık olsun.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 12 Aralık 2023 #6 Kronik encoder sorunu var scrollun olduğu kısma üflerseniz kısa süreli çözüm sağlıyor.
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.023 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #7 bad life dedi: Başlıkta olduğu gibi kaç sene götürür minecrft falan oynuyorum yazılım genel daha bugün elime geldi hiç bozulmadan bir sıkıntısı olmadan kaç sene? Genişletmek için tıkla... Mouse made in china ise kronik sorun cikarabilir ancak made in taiwan ise ve fps turu oyun oynamiyorsan uzun sure goturur. Son düzenleme: 12 Aralık 2023
bad life dedi: Başlıkta olduğu gibi kaç sene götürür minecrft falan oynuyorum yazılım genel daha bugün elime geldi hiç bozulmadan bir sıkıntısı olmadan kaç sene? Genişletmek için tıkla... Mouse made in china ise kronik sorun cikarabilir ancak made in taiwan ise ve fps turu oyun oynamiyorsan uzun sure goturur.
bad life Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 542 Çözümler 1 12 Aralık 2023 #8 picl raknhocam dedi: Scroll'u için yaklaşık olarak birkaç hafta, Switch'leri ise aşağı yukarı 8-12 ay. Kronik sorun dolu eski bir faredir kendisi. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderirim öyle bir şey olursa sanki çok abarttınız.
picl raknhocam dedi: Scroll'u için yaklaşık olarak birkaç hafta, Switch'leri ise aşağı yukarı 8-12 ay. Kronik sorun dolu eski bir faredir kendisi. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderirim öyle bir şey olursa sanki çok abarttınız.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 12 Aralık 2023 #9 bad life dedi: Garantiye gönderirim öyle bir şey olursa sanki çok abarttınız. Genişletmek için tıkla... Düzelmiyor gene aynısı oluyor bende siyah olanı var üfleyince düzeliyor.
bad life dedi: Garantiye gönderirim öyle bir şey olursa sanki çok abarttınız. Genişletmek için tıkla... Düzelmiyor gene aynısı oluyor bende siyah olanı var üfleyince düzeliyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.416 Makaleler 3 Çözümler 61 12 Aralık 2023 #10 bad life dedi: Garantiye gönderirim öyle bir şey olursa sanki çok abarttınız. Genişletmek için tıkla... Niye fareyi savunuyorsun canım gerçekçi olalım ürün kötü ise kötü olduğu söyleniyor. İade edebiliyorsan yolla 14 gün süren var.
bad life dedi: Garantiye gönderirim öyle bir şey olursa sanki çok abarttınız. Genişletmek için tıkla... Niye fareyi savunuyorsun canım gerçekçi olalım ürün kötü ise kötü olduğu söyleniyor. İade edebiliyorsan yolla 14 gün süren var.