Razer DeathAdder V2 alınır mı?

Hocam ben de bir FPS e-sporcusu olarak çok memnunum Deathadder V2'den. Hem sensör anlamında piyasadaki en yeni ve en gelişkin ürün, hem de ergonomi ve yazılım anlamında çok iyi. Elim benim de 19-20 cm arası, claw/relaxed claw gibi bi tutuşum var, bilekten oynuyorum ve çok rahat ediyorum. Ergonomisi 1-2 gün alışma sürecinden sonra çok iyi hissettiriyor. 2'li RGB var tekerde ve arka bölümde, gördüğüm en iyi RGB aydınlatmalardan kesinlikle. %80 kullanıyorum, bu haliyle bile göz alıyor. 650 IPS ve %0.6 DPI hata payı çok iyi bi değer. Eğer alacaksanız ben Deathadder V2'yi tavsiye ederim. Eskidi diyen arkadaşlar olmuş, piyasadaki en güncel ürün bu. Asıl diğerleri bi tık eski teknoloji ürünler.
Hocam şuan kullanım sürenize göre memun musunuz? Palm grip te tutulur mu? Sizin ölçülere sahibim.
 
Palm tutuş şekliniz var ise Viper'i tavsiye ederim. Aynı zamanda bütçeniz artarsa da Endgame Xear XM1 ürününü tavsiye ederim.
Edit: Konu eskiymiş kusura bakmayın 😀
 
Hocam şuan kullanım sürenize göre memun musunuz? Palm grip te tutulur mu? Sizin ölçülere sahibim.
Benim tutuşum da Palm Grip ve mouse büyük olduğu için çok rahat tam elime oturuyor benim o şekilde tutunca. Bazen de Claw kullanıyorum o şekilde de gayet rahat ediyorum. V2'ye alışınca diğer mouselar garip gelmeye başladı artık.
 

Geri
Yukarı