Razer Deathadder V2 Benzeri Mouse Önerisi

Acrux1

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Yıllardır çok memnun olarak RazerDeathadder V2 kullanıyorum. Şu sıralar oyun vs oynarken ya da internette gezinirken ışıkları anlık olarak sönüyor ve hiçbir şekilde imleci kıpırdatamıyorum. Kullandığım bu mousetan çok memnunum, ergonomik yapısı ve rahatlığı gerçekten çok iyi. Yeni mouse alayım diyorum. Şarjlı olması tercihimdir, pil ile uğraşmak istemiyorum. 4000 TL'ye kadar harcama yapabilirim. Önerilerinizi bekliyorum :)

Neredeyse birebir aynı ölçülerde. Stok kontrolü yapın yakında yenilenir muhtemelen.

Selamlar. Yıllardır çok memnun olarak razerdeathadder V2 kullanıyorum. Şu sıralar oyun vs oynarken ya da internette gezinirken ışıkları anlık olarak sönüyor ve hiçbir şekilde imleci kıpırdatamıyorum. Kullandığım bu mousetan çok memnunum, ergonomik yapısı ve rahatlığı gerçekten çok iyi. Yeni mouse alayım diyorum. Şarjlı olması tercihimdir, pil ile uğraşmak istemiyorum. 4000 TL'ye kadar harcama yapabilirim. Önerilerinizi bekliyorum :)

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1308626099.html benzer şekillerde şu an bu var sanırım ama sadece kırmızı renk mevcut.

ATK olan hoşuma gitti mail adresimi girdim stok gelirse haber versin diye. Kırmızının fiyatı çok makul geldi ancak rengini beğenemedim. Teşekkür ederim öneriler için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı