K kyrexvlr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 18cm ele palm claw olur mu? Ürün PC kolikte indirimde oldugu için baktım. Eğer olursa alacağım. Valorant falan oynuyorum. Ani çevirmelerde takılma falan yapar mı?
18cm ele palm claw olur mu? Ürün PC kolikte indirimde oldugu için baktım. Eğer olursa alacağım. Valorant falan oynuyorum. Ani çevirmelerde takılma falan yapar mı?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2022 #2 Ben dediğiniz mausu birkaç gündür kullanıyorum, aynı şekilde PCKolik'ten aldım. Yaklaşık 17 cm elim, palm tutuşta sığıyor.
Ben dediğiniz mausu birkaç gündür kullanıyorum, aynı şekilde PCKolik'ten aldım. Yaklaşık 17 cm elim, palm tutuşta sığıyor.
K kyrexvlr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 Critness dedi: Ben dediğiniz mausu birkaç gündür kullanıyorum, aynı şekilde PCKolik'ten aldım. Yaklaşık 17 cm elim, palm tutuşta sığıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç günde geldi takilma falan yapiyormu valorant oyuncusuyum şuankisi ani cevirmede yapiyor
Critness dedi: Ben dediğiniz mausu birkaç gündür kullanıyorum, aynı şekilde PCKolik'ten aldım. Yaklaşık 17 cm elim, palm tutuşta sığıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç günde geldi takilma falan yapiyormu valorant oyuncusuyum şuankisi ani cevirmede yapiyor
Qualty Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Temmuz 2022 #4 Critness dedi: Ben dediğiniz mausu birkaç gündür kullanıyorum, aynı şekilde Pckolik'ten aldım. Yaklaşık 17 cm elim, palm tutuşta sığıyor. Genişletmek için tıkla... O elin sığamaması lazım. Benim elim daha küçük ve parmağımın ucu fareye değmiyor. Yanlış ölçüm yapıp yanlış bilgi vermeyin.
Critness dedi: Ben dediğiniz mausu birkaç gündür kullanıyorum, aynı şekilde Pckolik'ten aldım. Yaklaşık 17 cm elim, palm tutuşta sığıyor. Genişletmek için tıkla... O elin sığamaması lazım. Benim elim daha küçük ve parmağımın ucu fareye değmiyor. Yanlış ölçüm yapıp yanlış bilgi vermeyin.
K kyrexvlr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #5 Qualty dedi: O elin sığamaması lazım. Benim elim daha küçük ve parmağımın ucu fareye değmiyor. Yanlış ölçüm yapıp yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Sgm x7 pro kullaniyorum ve parmağimın ucuyla mouse ucunda boşluk var yani biraz
Qualty dedi: O elin sığamaması lazım. Benim elim daha küçük ve parmağımın ucu fareye değmiyor. Yanlış ölçüm yapıp yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Sgm x7 pro kullaniyorum ve parmağimın ucuyla mouse ucunda boşluk var yani biraz
Qualty Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 14 Temmuz 2022 #6 Flexy3 dedi: Sgm X7 Pro kullanıyorum ve parmağimın ucuyla mouse ucunda boşluk var yani biraz. Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerinde V2 mini çok daha küçük.
Flexy3 dedi: Sgm X7 Pro kullanıyorum ve parmağimın ucuyla mouse ucunda boşluk var yani biraz. Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerinde V2 mini çok daha küçük.
K kyrexvlr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #7 Qualty dedi: Kağıt üzerinde V2 mini çok daha küçük. Genişletmek için tıkla... Yani evet ama alişilabilinir bence
Qualty dedi: Kağıt üzerinde V2 mini çok daha küçük. Genişletmek için tıkla... Yani evet ama alişilabilinir bence
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2022 #8 Qualty dedi: O elin sığamaması lazım. Benim elim daha küçük ve parmağımın ucu fareye değmiyor. Yanlış ölçüm yapıp yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Ölçtüm tekrar, 16 veya 17 CM geliyor. Yanlış ölçüm yok.
Qualty dedi: O elin sığamaması lazım. Benim elim daha küçük ve parmağımın ucu fareye değmiyor. Yanlış ölçüm yapıp yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Ölçtüm tekrar, 16 veya 17 CM geliyor. Yanlış ölçüm yok.
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 14 Temmuz 2022 #9 Elim 20 cm falandır ama küçük mouse kullanmayı seviyorum ve sorun çıkarmıyor.