S Sorako Hectopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 258 2 Nisan 2025 #1 Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed almayı düşünüyorum. Alınır mı? Veya önerebileceğiniz başka bir mouse var mı?
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed almayı düşünüyorum. Alınır mı? Veya önerebileceğiniz başka bir mouse var mı?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.340 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 3 Nisan 2025 #2 Sorako dedi: Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed almayı düşünüyorum. Alınır mı? Veya önerebileceğiniz başka bir mouse var mı? Genişletmek için tıkla... Kullaniyorum o fareyi. Artıları şu şekilde. Hem AA hem AAA pil alıyor o yuzden ağırlık ayarlama secenegi gibi kullanilabiliyor. Malzeme kalitesi guzel hissettiriyor. Bu fiyata daha iyi sensör vardır illa ki ama ben oldukça memnunum. Marka isteniyorsa alinabilir kronigi yok.
Sorako dedi: Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed almayı düşünüyorum. Alınır mı? Veya önerebileceğiniz başka bir mouse var mı? Genişletmek için tıkla... Kullaniyorum o fareyi. Artıları şu şekilde. Hem AA hem AAA pil alıyor o yuzden ağırlık ayarlama secenegi gibi kullanilabiliyor. Malzeme kalitesi guzel hissettiriyor. Bu fiyata daha iyi sensör vardır illa ki ama ben oldukça memnunum. Marka isteniyorsa alinabilir kronigi yok.