Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed nasıldır?

• Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 566

lensi

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed, almaya karar verdim. Sizce nasıl bir ürün 1200 TL değer mi? Şarjlı pil alıp, kullanacağım. Kablosuz olduğu için 2.4 GHz özeliği mevcut, sizce oyunlarda gecikme yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer tavsiye etmem Glorious veya SteelSeries bakabilirsin. Tartışamaya yer aramayın sonuçta herkesin kendi fikri değil mi? :)
Arkadaşlar Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed, almaya karar verdim. Sizce nasıl bir ürün 1200 TL değer mi? Şarjlı pil alıp, kullanacağım. Kablosuz olduğu için 2.4 GHz özeliği mevcut, sizce oyunlarda gecikme yapar mı?

Kablosuz şart arıyorsanız alabilirsiniz, bütçe arttırma durumunda Darmoshark M3 modelini de alabilirsiniz.
Razer tavsiye etmem Glorious veya SteelSeries bakabilirsin. Tartışamaya yer aramayın sonuçta herkesin kendi fikri değil mi? :)
Tavsiye etmiyorsanız bunun bir sebebi olmalıdır, neden?

İndirimlerde alınabilir.

Ben kullanıyorum gayet memnunum. Deathadder V2 Mini'den sonra herhangi bir gecikme hissettirmedi. Kasa masanın altında olduğundan dongle ile fare arasında yaklaşık 2 cm kalınlığında ahşap masa var.

Pil ömrü güzel. Tek bir AA pil ile haftalarca kullanıyorum. Fare AA pil ile 102 gram civarı, AAA pil ile 85 gram civarı oluyordu bunu göz önünde bulundurun. Benim için sıkıntı yaratmıyor ağırlığı.

1200 TL bandında daha iyi alternatifleri olabilir. Ben daha önce 900 liraya almıştım.

Sizin de bir fikriniz var, ama neye dayanarak bunu söylüyorsunuz, Razer dünya markası yanlış mıyım?

Gaming gecesinde vesaire 800-900 civarına düşüyor. O paralara alın.

Ciddi misiniz ama bir şey soracağım her Gaming gecesinde de oluyor mu ki mesela bu hafta vardı acaba obur hafta olacak mi?

Ben kullanıyorum gayet memnunum. DeathAdder V2 Mini'den sonra herhangi bir gecikme hissettirmedi. Kasa masanın altında olduğundan dongle ile fare arasında yaklaşık 2 cm kalınlığında ahşap masa var.

Pil ömrü güzel. Tek bir AA pil ile haftalarca kullanıyorum. Fare AA pil ile 102 gram civarı, AAA pil ile 85 gram civarı oluyordu bunu göz önünde bulundurun. Benim için sıkıntı yaratmıyor ağırlığı.

1200 TL bandında daha iyi alternatifleri olabilir. Ben daha önce 900 liraya almıştım.

2 haftadır ASUS ROG Keris kullandım, çok hafifti acaba AA pil ile aynı ağırlıkta olurlar mı?

Sizin de bir fikriniz var, ama neye dayanarak bunu söylüyorsunuz, Razer dünya markası yanlış mıyım?

Bütün markayı kötülemesinin sebebi DA V2 Mini'de sorun yaşamasıymış. Bütün ürettikleri aynı ya.

2 haftadır ASUS ROG Keris kullandım, çok hafifti acaba AA pil ile aynı ağırlıkta olurlar mı?

Rog Keris 62 gram gözüküyor.

Geri
Yukarı