Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

Bütçe
3000 TL
Yer
Ankara
2.5 yıldır DeathAdder V2 X HyperSpeed kullanıyorum ve ergonomik olarak mousedan çok memnunum. Malum fiyatlar sebebi ile yedek bir mouse almak istiyorum. DeathAdder V2 X 2190 TL iken şarjlı model olan DeathAdder V3 HyperSpeed ise 3150 TL. Farklı bir alternatif istemiyorum, ikisi arasında en makul tercih konusunda önerinizi bekliyorum.

2.5 yıldır DeathAdder V2 X HyperSpeed kullanıyorum ve ergonomik olarak mousedan çok memnunum. Malum fiyatlar sebebi ile yedek bir mouse almak istiyorum. DeathAdder V2 X 2190 TL iken şarjlı model olan DeathAdder V3 HyperSpeed ise 3150 TL. Farklı bir alternatif istemiyorum, ikisi arasında en makul tercih konusunda önerinizi bekliyorum.

5 kat daha iyi.

V3 Hyperspeed alın da 3 bin bütçede bu ürünü önermeye elim varmıyor.

5 kat daha iyi.

Hocam farklı bir alternatif istemiyorum diye belirttim ama. Ergonomik olarak DeathAdder serisinden memnunum kablolusunu da kullandım ve başka Mouse'lar ile rahat etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı