Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro 3500TL

red1x

Hectopat
Razer DeathAdder V3 Pro (Siyah) Sinerji.Gen.TR'de 3.500 TL. Piyasa fiyatı 4.000 TL.

Geçen hafta Amazon üzerinden 3370 TL civarına almıştım, + taksit ile. Ama yine de bu fiyatı da dediğiniz gibi piyasaya göre uygun.

@shankssann hafiflik, sensör, ergonomi ve kablosuz performansı en büyük etkenler. Eğer ağır bir FPS oyuncusuysanız mouse bazen büyük etki yaratabiliyor. Fakat FPS oyunlarından çok hikayeli oyunlar veya o kadar da ağır FPS oynamıyorum eğlence için oynuyorum vb. diyorsanız bu tarz Mouse'lar biraz daha zevke kalıyor.

Hocam bu kablosuz mu? Bak bunu bilmiyor idim bence kablosuz bir mouse arıyordum. Yeni bir oyun da server açılıyor 8 PC aldım yeni. 8 tane kablosuz mouse klavye dusunuyor idim. Olmazsa mouselari bundan alayım. Bu urunde macro var mı veya macro kalitesi nasıldır. Bende ki Bloody'yi çok begendim mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu kablosuz mu? Bak bunu bilmiyor idim bence kablosuz bir mouse arıyordum. Yeni bir oyun da server açılıyor 8 PC aldım yeni. 8 tane kablosuz mouse klavye dusunuyor idim. Olmazsa mouselari bundan alayım. Bu urunde macro var mı veya macro kalitesi nasıldır. Bende ki Bloody'yi çok begendim mesela.

Hocam bu mouse şu anda piyasada bulabileceğiniz en üst seviye mouse'lardan birisi. Eğer almışken en iyisini alayım vs. diyorsanız alınabilir. Bildiğim kadarıyla yazılımından macro atınabiliyor. Sizin bloody'e de baktım ve şunu diyebilirim ki, teknik olarak bu mouse sizin mouse'dan her yönde daha iyidir. Tabii teknik olarak dedim çünkü bazen bir mouse ne kadar güzel olsa da yıllarca boyunca kullanıp bir mouse'a alışınca diğer mouse'un ergonomisini beğenmeme gibi şeyler yaşanabiliyor fakat Razer'ın Deathadder serisi yıllardır hem en ünlü mouse'lardan hem de ergonomi olarak en beğenilenlerden olduğundan böyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum.

Ocak zammi %86. daha yansimadi onunla beraber 40 tane daha alırım artık. Mesai ye kalirsam 60 olur. Tam hesaplama yapamadim sen seviyor gibisin yanlisim olursa duzeltiniz lütfen.

Hocam bu kablosuz mu? Bak bunu bilmiyor idim bence kablosuz bir mouse arıyordum. Yeni bir oyun da server açılıyor 8 PC aldım yeni. 8 tane kablosuz mouse klavye dusunuyor idim. Olmazsa fareleri bundan alayım. Bu urunde macro var mı veya macro kalitesi nasıldır. Bende ki Bloody'yi çok begendim mesela.

Maaşını burada paylaşman tamamen görgüsüzlük. Bu kadar maaş almışsın fakat insan olamamışsın ilk başta bunu belirtmek isterim. Egonumu tatmin etmeye çalışıyorsun aldığın maaşla? Belkide trollsündür.

Soruna gelecek olursak mouse alırken fiyata bakılmaz ele tutuşa bakılır. 3500 TL'lik bir mouse eline oturursa onu alırsın oturmazsa almazsın belki senin aldığın 800 TL'lik mouse eline daha iyi oturduğunda daha iyi performansta alabilirsin belli olmaz. Konforsuz bir mouse seni sonsuza kadar rahatsız eder.

Bu seri gerek teknik özellikleriyle gerek ergonomisiyle en çok tutulan serilerden biridir bu yüzdende yüksek fiyat biçilmesi normal. iPhone 15 Pro Max veya Samsung S24 Ultra misali bir cihaz.

Hocam bu mouse şu anda piyasada bulabileceğiniz en üst seviye Mouse'lardan birisi. Eğer almışken en iyisini alayım vs. diyorsanız alınabilir. Bildiğim kadarıyla yazılımından macro atınabiliyor. Sizin Bloody'e de baktım ve şunu diyebilirim ki, teknik olarak bu mouse sizin Mouse'dan her yönde daha iyidir. Tabii teknik olarak dedim çünkü bazen bir mouse ne kadar güzel olsa da yıllarca boyunca kullanıp bir fareye alışınca diğer farenin ergono misini beğenmeme gibi şeyler yaşanabiliyor fakat Razer'ın DeathAdder serisi yıllardır hem en ünlü Mouse'lardan hem de ergonomi olarak en beğenilenlerden olduğundan böyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum.

Bende 3 PC var idi 2 laptop 1 masaustu. Simdi yeni 4 tane daha aldım 4 tane daha alacağım. Yeni server açılırken. Onlar a mouse bakıyor idim daha dogrusu mouse klavye. Macrosuna filan bakayım eger begenir isem bunlardan alayım. Madem bu kadar iyi yarın bir gün satarken en azından para eder. Çünkü dandik bir şey almak istemiyor dum. Bunu alirsak para kaybı da olmaz. Çok sağ olun bilgi için. Geceniz iyi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı