Razer DeathAdder V3 Pro faker Edition adaptörü olmadan kablosuz nasıl bağlanır?

thecroniq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bende Razer'in DeathAdder V3 Pro faker Edition faresi var. Ben bu farenin Wireless adaptörünü kaybettim. Kablosuz bir şekilde bilgisayarıma nasıl bağlayabilirim yeni mouse mu almam lazım ayrı satılıyor mu?

Kasanın herhangi bir USB 3.0 girişine takın. O Razer olan şeyin önüne 2.4GHz bağlantısını, arkasına şarj kablosunu takın. Daha doğru bir bağlantı olsun. Razer olan şeyi de, farenin karşısına koyun.

Merhaba, bende Razer'in DeathAdder V3 Pro faker Edition faresi var. Ben bu farenin Wireless adaptörünü kaybettim. Kablosuz bir şekilde bilgisayarıma nasıl bağlayabilirim yeni mouse mu almam lazım ayrı satılıyor mu?
garantisi varsa ver bakalım ne diyecekler
Bluetooth kullanırsın anca.

Sorulan soru ile alakası yok.

Garantisi varsa ver bakalım ne diyecekler.
Bluetooth kullanırsın anca.

Sorulan soru ile alakası yok.

Bluetooth ile nasıl kullanırım? Bilgisayarımda Bluetooth adaptörü var. Ayrıca çok gecikme olur mu? Zaten çok rekabetçi oyun oynamıyorum.

Bluetooth ile nasıl kullanırım? Bilgisayarımda Bluetooth adaptörü var. Ayrıca çok gecikme olur mu? Zaten çok rekabetçi oyun oynamıyorum.

Gecikme olur, Bluetooth nasıl bağlanırsın bilmiyorum ama ben olsam bir garantiye sorarım adaptör işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…