Razer DeathAdder V3 Pro nasıl çalışır?

USB 2 ve 3 arasında çok gözle görülür fark olmayacak bildiğim kadarıyla. Mouse raporlama değerini Razer Synapse üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. USB 3 deneyin yine de arkadan.
Sayenizde yapabildim hocam. Kasanın arka kısmındaki 3.0 USB portuna kolayca girdi 2.4Ghz aparatı. Mavi renkli 3.0 USB portuna soktum. Şu an mouse çalışıyor. Kafamda basit bir soru daha canlandı. Birisi dongle bir şeyler dedi onu yakınında tut oyun falan oynarken özellikle verimli çalışması için dedi ne alaka anlamadım. Bir resim paylaşıyorum. Bu küçük doongle mi ismi her neyse yakınımda tutmama gerek yok değil mi? Sadece şarjı bitince kablolu bağlantı sağlamak için buna gerek duyacağım değil mi? Buyurun resim:

Hayırlı olsun dostum. Ürünün ilk bakış incelemesini yapar mısınız? Fotoğrafı falan olsa yeter. Ben de aldım elime ulaşmasını bekliyorum.
Tam da bu resmi çekip az önce bir soru sorarak paylaşmıştım buyurun bakın işinizi görürse

Dosya Ekleri

• Bunu yakınında tutmama gerek yok değil mi.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 246
  • Bunu yakınında tutmama gerek yok değil mi.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 224
2.4Ghz aparatı takma. Üzerinde Razer ibaretli gelen şeye tak onu, şarj kablosunun ucunuda Razer yazan şeye tak. Yanında gelen kabloyu kasaya takın.

Hiçbir şey anlamadım hocam kafam karıştı bu dediğinizle.

Bana attığınız fotoğraftaki şeye tak o çipi. Daha sonrasında da o çipi taktığınız şeyi kabloyla bilgisayara bağlayın diyor.

2.4Ghz aparatı takma. Üzerinde Razer ibaretli gelen şeye tak onu, şarj kablosunun ucunuda Razer yazan şeye tak. Yanında gelen kabloyu kasaya takın.

Niye? İkisi de aynı gecikme süresini sunuyor zaten.

Bana attığınız fotoğraftaki şeye tak o çipi. Daha sonrasında da o çipi taktığınız şeyi kabloyla bilgisayara bağlayın diyor.

Anladım. Yani diyor ki; Kablolu olarak kullan.
Neden kablolu olarak kullanayim ki mouseyi? Kablosuz kullanmak varken.
Doğru mu anlamışım?

“Razer” adlı ibareye takar ise, verdiği sinyallar daha güçlü olduğundan daha stabil kullanım sunuyor. 2.4GHz için belli bir mesafesi var. Mouse onu okuyamaz ise, bağlantı kopukluğu yaşayabilir.
Hiçbir şey anlamadım hocam kafam karıştı bu dediğinizle.

“Kasaya” diye işaretlediğim şeyi kasanın herhangi bir USB 3.0 girişine takın. O Razer olan şeyin önüne 2.4GHz bağlantısını, arkasına şarj kablosunu takın. Daha doğru bir bağlantı olsun. Razer olan şeyi de, mouse'un karşısına koyun.

Anladım. İlk defa duydum sizden, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…